Izvor: eKapija | Ponedeljak, 25.02.2019.| 15:02
Izdvojite članak Odštampajte vest

MOVE to S/4HANA- osnove

Organizator: Coming-Computer Engineering

15.04-16.04.2019 , Beograd
(Foto: everything possible/shutterstock.com)

Jedinstvena radionica

Pozivamo vas da se prijavite na jedinstvenu radionicu SAP MOVE to S/4HANA koja pokriva sve aspekte MOVE to S/4HANA projekta: poslovne, funkcionalne, ekonomske i tehničke.

Platforma za budućnost

Kao što znate S/4HANA nije samo novi tehnološki proizvod, već pre svega ERP nove generacije koji treba da postane jezgro digitalne strategije poslovanja korisnika SAP rešenja. S/4HANA donosi i drugačiji model rada sa krajnjim korisnikom zasnovan na ulogama koje korisnik ima u poslovnim procesima čime se omogućava povećanje efikasnosti i produktivnosti rada.

S/4HANA je platforma za budućnost, ali i kompleksan proizvod, čija implementacija ili migracija zahteva multidisciplinaran prisup, pažljivo planiranje, realizaciju, testiranje i napokon, prelazak u produkciju sa što je moguće manje zastoja u radu.

Dva dana kvalitetnih predavanja

Radionica je dvodnevna i održava se u Coming trening centru. Sve preduslove (test i demonstraciona infrastruktura, dokumentacija) za radionicu je pripremio Coming. Za mešovit sastav slušalaca predavanja su na engleskom jeziku. Pored kvalitetnih predavanja cena obuhvata ručak i osvežavajuće napitke tokom radionice za sve polaznike.

Uz odlične uslove za rad i prijatnu atmosferu savladajte osnove SAP MOVE to S/4HANA.

Više informacija