Izvor: eKapija | Sreda, 06.02.2019.| 13:27
Izdvojite članak Odštampajte vest

41. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova

Organizator: Beogradski sajam Beograd

01.03-05.03.2019 , Beograd

(Foto: brodosplit.hr)

1 – 5. mart 2019.

Vreme je za Sajam nautike, lova i ribolova

Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, koji se ove godine održava 41. put, najposećenija je i najposlovnija specijalizovana domaća sajamska manifestacija namenjena ljubiteljima i korisnicima svih vrsta plovila, sportovа na vodi i ronjenjа, opreme za lov i ribolov, nautičkе, kamp i outdoor opremе.

Održava se od 1. do 5. marta, a gliseri, jahte, jedrilice, čamci, skuteri, brodski i vanbrodski motori, oprema za sportove na vodi, škole jedrenja, čarteri, nautički turizam i sve drugo što ide uz uživanje na vodi predstaviće se u monumentalnim halama 1 i 4 Beogradskog sajma. Po logici stvari, značajan deo izlagačkog programa prilagođen je rečnim nautičarima, pre svih ljubiteljima Save, Dunava, jezera i plovnih kanala, a otvoreni prostor koji povezuje sajamske hale i reku Savu, spreman je za hepeninge i demonstracije dostojne svetski poznatih morskih marina i turističkih destinacija.

Raznovrsna ponuda svega što je u vezi sa nautikom upotpunjena je veoma popularnom berzom polovnih plovila, a oni koji uživaju u regatama, splavarenju i ostalim sportsko-rekreativno-turističkim ekskluzivitetima koje omogućuju vodni potencijali Srbije, biće na pravom mestu u pravo vreme. Sve to biće dodatno obogaćeno ekološkim i bezbednosnim temama u vezi sa vodom i životom na vodi.

Prema najavama, nautički deo ove sajamske manifestacije, kompletno smešten u hali 1, pokriće više od 80 izlagača sa oko 100 plovila, a ni ovog puta neće izostati najpopularniji domaći i svetski brendovi, uključujući i one najrenomiranije u sektoru ekskluzivnih plovila, pa i značajan broj premijera i među izlagačima i među modelima. Svi oni sigurno će uspeti da zadovolje očekivanja najmanje desetak hiljada posetilaca.

Učešće "premijernih" izlagača iz Italije i Turske, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore govori o tome da je manifestacija iz godine u godinu sve interesantnija na međunarodnom planu. Tako će se, pored stalnih izlagača kao što su CTC Unit, Goga YCI, Inteh-V i drugi, predstaviti i neki novi kao što su Mitan Marina, Como, Efel Motors, AS Labruna, ENC Star Trade itd.

Očigledna je ekspanzija u sajamskom sektoru lova i ribolova, naročito izražena u prošlogodišnjem broju izlagača i raznovrsnosti i kvalitetu eksponata. U ovom segmentu distributeri predstavljaju lovačko naoružanje, municiju i konfekciju, štapove za pecanje i sav drugi ribolovački pribor, a sve to naći će svoje mesto u hali 4 Beogradskog sajma.

A tamo će ih, pored ostalih sačekati naši najveći uvoznici i distributeri kao što su Snajper, Capriolo, Grof, Eurofish, Travar i mnogi drugi.

Sajam nautike, lova i ribolova po pravilu prati bogat prateći program sačinjen od stručnih predavanja, promocija, demonstracija, radionica, izložbi, bogatog fonda literature.

Radno vreme sajma biće od 10 do 19 h, a poslednjeg dana trajanja sajma, 5. marta, od 10 do 17h.

Izlagačke prijave

ORGANIZATOR

BEOGRADSKI SAJAM

Filip Kočić
Tel: +381 (0)11 2655 931
Mob: +381 63 690 369

Kristina Radović
Tel/faks: +381 (0)11 2655 546
Mob: +381 63 597 346

e-mail: nautika@sajam.rs