Izvor: eKapija | Utorak, 05.02.2019.| 12:08
Izdvojite članak Odštampajte vest

Festival White Square

Organizator: IAA Međunarodno udruženje propagandista Beograd

17.04-19.04.2019 , Belorusija

(Foto: Rawpixel/shutterstock.com)

Međunarodni festival oglašavanja White Square održaće se u Minsku (Belorusija) od 17. do 19. aprila 2019. godine.

Već jedanaesti put festival će okupiti učesnike iz preko trideset zemalja kako bi se upoznali sa novim trendovima u industriji i odslušali predavanja u oblasti brendiranja, marketinga, digitalnih medija itd. Rok za prijavu radova je 29. mart na putem veb-sajta .

Prijave se mogu podneti u okviru 7 takmičenja – Kreativnost, Branding, Marketing, Digital, Kreativna efikasnost, Mediji, Socijalno oglašavanje. Ocenjivanje prijava biće dodeljeno timovima međunarodnog žirija koji čine vodeći kreativci iz više od 20 zemalja. Najbolji rad na Festivalu u svim takmičenjima osim za Social Media bira veliki žiri sastavljen od predsednika svih osnovnih kategorija žirija. Ovakav pristup organizaciji procesa ocenjivanja, stepen žirija i prijava je više puta prepoznat od vodećih predstavnika međunarodne stručne zajednice, uključujući The Gunn Report.

Detaljne informacije o White Square Festivalu možete naći na zvaničnom sajtu ili možete dobiti direktno od Udruženja komunikacijskih i marketinških agencija Belorusije ACMA, člana EACA, putem konkurs@adfest.bi