Izvor: eKapija | Ponedeljak, 04.02.2019.| 15:19
Izdvojite članak Odštampajte vest

37. NAUTIC SHOW- Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju

Organizator: Jadranski sajam Budva

16.04-19.04.2019 , Budva
(Foto: brodosplit.hr)

• 16 - 19. april 2019.

Izložba koja afirmacijom različitih segmenata nautičke industrije u kontinuitetu podstiče i podržava razvoj nautičkog turizma, na pragu turističke sezone posjetiocima u poslovnom ambijentu predstavlja ponudu prilagođenu potrebama i specifičnostima nautičkog i turističkog tržišta – od interesantnih projekata male brodogradnje u regionu, preko brodskih i vanbrodskih motora, radnih i plovila za sport i razonodu pa sve do zastupnika prestižnih svjetskih brendova motornih brodova i jedrilica koji su nosioci novih tehnologija brodogradnje, ali i inovacija na polju ostalih segmenata nautičkog biznisa.

Nezaobilazan dio manifestacije su oprema za plovila i sportove na vodi, transport i remont, ribolovna i kamp oprema, čarter kompanije i finansijske usluge. Institucije, školske ustanove, udruženja, te specijalizovani mediji i portali su učesnici i partneri Sajma sa kojima po tradiciji pripremamo zanimljive programske aktivnosti, u skladu sa Vašim promotivnim potrebama i vodećim trendovima industrije. U programskom dijelu omogućavamo učešće i izlagačima, kako bi na zaokružen način predstavili svoju ponudu i poslovne aktivnosti tokom manifestacije.

Unaprijedite prodajne rezultate, ostvarite direktan kontakt sa potencijalnim kupcima i poslovnim partnerima u dinamičnom poslovnom ambijentu, na samom početku nove nautičke sezone na obali Jadrana. Za učesnike smo obezbijedili značajne popuste, dizajnirane da podrže prodajne aktivnosti i omoguće još uspješniji rezultat.

Uz poziv da blagovremeno prijavite učešće i iskoristite povoljnosti koje nudimo, želimo Vam uspješan sajamski nastup i ugodne trenutke na 37. Sajmu nautike u Budvi.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati na:

tel. +382 33 410 420,

fax +382 33 452 132,

e-mail: office@jadranskisajam.co.me,

web site: www.jadranskisajam.co.me