Izvor: eKapija | Petak, 18.01.2019.| 13:30
Izdvojite članak Odštampajte vest

28.Međunarodni sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo-METUBES


Organizator: Jadranski sajam Budva
21.03-23.03.2019, Budva

• 21 - 23. mart 2019. godine

Sajam turizma - METUBES prezentuje potencijale turističke privrede u mjestu pružanja usluge i omogućava da učesnici aktivnostima preduzetim tokom trajanja manifestacije potencijalnim klijentima i partnerima pruže potpunu informaciju o turističkim proizvodima koje nude. Isto tako, Crna Gora postaje emitivno tržište koje privlači one koji svoje aranžmane nude u regionu i šire.

Pola vijeka Jadranskog sajma predstavlja mjesto susreta privrednika iz zemlje i inostranstva. Prisustvo inostranih kompanija, kolektivni nastupi u organizaciji regionalnih državnih i privrednih komora, strukovnih udruženja i agencija, dodatno afirmišu međunarodni karakter Sajma.

Ova tradicionalna manifestacija obuhvata prezentaciju: turističkih destinacija, smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i usluga, programa turističkih agencija, prevoznika u funkciji turizma, organizatora kongresa, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija.

U okviru ovog događaja, svoju poslovnu šansu uspješno pronalaze proizvođači, prodavci i distributeri opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, opreme i kozmetike za spa i wellness centre, obrazovne institucije, advertising agencije, softverske agencije, medijske kuće, osiguravajuća društva, telekomunikacijske ustanove, agencije za zapošljavanje i sl.

Paralelno sa Metubes-om, organizovaće se i 45. Sajam hrane i 24. Sajam ekologije što je prilika za sveobuhvatnu prezentaciju ukupne turističke ponude Crne Gore, regiona i šire.

Kvalitetu manifestacije će doprinijeti i raznovrsni tematski događaji poslovnog i zabavnog karaktera u saradnji sa stručnim udruženjima i afirmisanim profesionalcima, kreirani u skladu sa Vašim promotivnim potrebama i aktuelnim privrednim trendovima.

Za detaljnije informacije, budite slobodni da kontaktirate na broj telefona: +382 33 410 407, email: turizam@jadranskisajam.co.me.