Izvor: eKapija | Četvrtak, 17.01.2019.| 11:43
Izdvojite članak Odštampajte vest

Sajam transportnih tehnologija SEE Mobility 2019 u maju u Beogradu

Organizator: Klaster Železnica Jugoistočne Evrope, BSN-Mreža za poslovnu podršku Beograd

08.05-09.05.2019 , Beograd

Sajam SEE Mobility 2019

08-09. maja u Beogradu


Drugi po redu međunarodni sajam saobraćajnih tehnologija za jugoistočnu Evropu – SEE Mobility 2019 biće održan 8. i 9. maja 2019. godine u beogradskom hotelu Metropol.

Sajam će okupiti izlagače i posetioce iz 12 zemalja regiona i Evrope (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Austrija, Italija, Nemačka, Velika Britanija, Švajcarska, Španija, Makedonija).

Svečano otvaranje zakazano je za sredu 8. maj, s početkom u 12.00 časova, nakon čega će uslediti panel-diskusija generalnih menadžera i predstavnika uprava kompanija regionalnih i svetskih lidera u oblasti saobraćajnih tehnologija na temu "transfer znanja i tehnologija kao preduslov razvoja i modernizacije saobraćajne infrastrukture u zemljama jugoistočne Evrope".


Cilj ovogodišnjeg sajma je dalje produbljivanje poslovne saradnje na polju saobraćajnih i posebno železničkih tehnologija između kompanija u regionu jugoistočne Evrope. Generalni sponzor sajma je hrvatska kompanija Altpro koja istovremeno ima i svoj razvojni inženjerski centar u Srbiji. Zlatni sponzori sajma su Thales Austria, Siemens Mobility Srbija, Končar (Hrvatska) i Lukintehnik (Srbija). Srebrni sponzori Novatronic (Srbija), DIV Group (Hrvatska i Srbija) i ESIM Group (Italija).

Zlatni partner SEE Mobility 2019 je Hrvatska gospodarska komora, a medijski partner vodeći svetski magazin za železnicu Railway Gazzete International.

Tema ovogodišnjeg SEE Mobility je – The future of mobility for Western Balkan i akcenat će biti stavljen na promociju novih tehnologija i proizvoda koji treba da doprinesu razvoju i modernizaciji saobraćajne infrastrukture i industrije zemalja jugoistočne Evrope.

Sajam je otvoren za sve posetioce.

Više informacija o sajmu nalazi se na stranici http://see-mobility.com/

Sajamski program je na linku http://see-mobility.com/posetioci/