Izvor: eKapija | Sreda, 26.12.2018.| 14:40
Izdvojite članak Odštampajte vest

Prva nacionalna konferencija za auto servisere-TEKAS

Organizator: Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o. Beograd

16.03.2019 , Beograd

(Foto: Inter Auto)

TEKAS je prva nacionalna konferencija za auto servisere koja će se održati u subotu, 16. marta 2019. godine u Sava centru, u Beogradu, i koja će okupiti više od 500 servisera sa teritorije cele Srbije.

Konferencija će trajati jedan dan, u periodu od 9 do 16 časova, u okviru kojeg će se prisutnima obratititi 7 predavača iz zemlje i inostranstva. Za predavanja inostranih predavača, obezbeđen je simultani prevod.

Predavanjima će biti obuhvaćene tehničke teme, napredna dijagnostika, nove tehnologije u automobilskoj industriji kao i aktuelna zakonska regulativa.

Prijava i učešće na konferenciji su potpuno besplatni! Za sve učesnike su obezbeđeni ručak i pokloni.

Konferenciju TEKAS organizuje kompanija Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o. koja je od 2003. godine prisutna na domaćem tržištu rezervnih delova za putnička i komercijalna vozila kroz brendove febi, SWAG i Blue Print.

Kompanija Ferdinand Bilstein SEE organizacijom ove konferecije želi da pruži podršku auto serviserima u Srbiji i da im omogući da se edukuju u skladu sa aktuelnim trendovima u automobilskoj industriji sa ciljem da modernizuju i unaprede svoje poslovanje.

Više informacija