Izvor: eKapija | Sreda, 19.12.2018.| 11:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Organizator: TGI Group International Beograd

21.02.2019 , Beograd
(Foto: Nomad_Soul/shutterstock.com)

Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom "Razvoj budućnosti" održaće se u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace u četvrtak, 21. februara, 2019. godine.

Organizator ima izuzetnu čast da najavi da će ovogodišnju konferenciju otvoriti Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Na konferenciji će se prisutnima obratiti značajan broj eminentnih zvaničnika i stručnjaka iz sektora, među kojima su predstavnik Ambasade Izraela u Srbiji, Branislav Popović, direktor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, Milutin Folić, arhitekta Grada Beograda, Mia Zečević, partner u kompaniji Novaston Asset Management, Ivana Rajković, pomoćnik direktora za transakcije i portfolio menadžment kompanije Poseidon Group i dr.

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u tokove imovine, investiciona pitanja, najnovije trendove shopping & retail centara, izazove projektnog finansiranja, procene imovine i ostale važne teme.

Teme konferencije:

· Imovina & infrastruktura: privlačenje investicija iz inostranstva.

· Pregled komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina.

· Trendovi oblikovanja budućnosti ritejl & šoping centara.

· Projektno finansiranje imovine & infrastrukture: izazovi i implementacija.

· Procena imovine: u svrhu obnove vrednosti.

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije, Društva procenitelja Srbije, Klaster nekretnina a podržale su je kompanije Novaston Asset Management i Poseidon Group.

Medijski partneri konferencije su novinska agencija TANJUG i BK TV, a medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali EKAPIJA, HALO OGLASI, GRADJEVINARSTVO, KANCELARIJA INFO, MOJ KVADRAT i BEO BUILD.

O organizatoru:
Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

Za dodatne informacije i akreditaciju, možete se obratiti Jagodi Dokić na +381 11 3032 235 ili na +381 65 3032 237, ili na email: jagoda.dokic@tsomokos.rs