Izvor: eKapija | Ponedeljak, 10.12.2018.| 13:14
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novogodišnji Ukus Fest

Organizator: Mts Dvorana

15.12.2018 , Beograd


(Foto: Sunny studio/shutterstock.com)

"Novogodišnji Ukus Fest - Special Edition", festival domaće hrane i pića, biće održan u subotu 15. decembra 2018. u Kombank dvorani u Beogradu. Na manifestaciji će biti predstavljeno više od 1.000 proizvoda izlagača iz cele Srbije i regiona.

Posetioci specijalnog izdanja "Novogodišnjeg Ukus Fest-a" moći će da probaju nezaboravne arome i da uživaju u degustacijama najukusnijih sireva, suhomesnatih proizvoda i renomiranih vina, likera, domaćih sokova, koji će upotpuniti savršenstvo doživljaja. Po starom i dobrom običaju naše prave trpeze, slana zadovoljstva biće u znaku pršute, domaćih sušenih kobasica, slasnih i krckavih čvaraka, a sve to uz čašu srpskog piva! Zagolicajmo nepca uz magiju zalogaja i slatka uživanja festivala mogu da počnu! Neodoljivi domaći kolači i nadaleko čuveni tradicionalni džemovi, kao i najnoviji od kajsije sa vanilom i vitaminom C, biće u dodiru ca čarobnim aromama koje nudi specijalno izdanje "Novogodišnjeg Ukus Fest-a". Posetioci će, takođe, prvi put imati priliku da okuse i nabave med sa zlatom!

Saznajte kako se pripremiti za praznične večeri uz prirodnu kozmetiku koja se pravi od prepeličjih jaja! Na šarenoj paleti su i proizvodi od maline sa neverovatnim kombinacijama i ukusima čokolade, vanile, cimeta, kao i čuveni liker sa aromama iz prirode.

Pravi hit će biti tvrdi sir sa lekovitim biljem, kao i neprevaziđeni lisnati sir sa najnovijim aromama koji se prosto topi u ustima! Na specijalnom izdanju festivala "Novogodišnji Ukus Fest" posetioce očekuju brojna iznenađenja.

- Deda Mraz dolazi pre svih kod nas! Dobra vila sa nama je bila, dok je poklone spremila! Pripremili smo nezaboravan program sa mnogo smeha i zabave za mališane, ali i za sve posetioce! - poručuju organizatori.

U zalogajima će biti i nadaleko poznati domaći ajvari, ljutenice, paprike sa sirom, ljuti začini koji svim jelima daju poseban "šarmantan šmek". Posetioci će prvi probati i namaz i preliv od aronije, tek da razblaže ljuto. To je jedinstvena prilika da se zagolica mašta razigranih ukusa od pravih poslastica, kao i domaćih specijaliteta poput starih zaboravljenih jela, koji nas prosto pozivaju da ih probamo.

"Novogodišni Ukus Fest – Special Edition" podržali su Ministarstvo poljoprivrede Republike Srbije, Sekretarijat za privredu Grada Beograda i Privredna komora Srbije. Specijalni gosti festivala biće diplomatski predstavnici zemalja koji imaju nove agrarne programe, kao i ugledni privrednici iz regiona.

Ulaz na Novogodišnji Ukus Fest je BESPLATAN ZA SVE POSETIOCE!

"Novogodišnji Ukus Fest – specijalno izdanje" u Kombank dvorani na Trgu Nikole Pašića biće otvoren u subotu 15. decembra od 10.00 do 19.00 časova.


Posetioci će imati jedinstvenu priliku da potpuno uživaju i da nabave svoju omiljenu namirnicu, ali i da u degustacijama na svim štandovima i punktovima izlagača probaju najlepše ukuse u Srbiji i regionu.