Izvor: eKapija | Ponedeljak, 25.06.2018.| 12:14
Izdvojite članak Odštampajte vest

Osma Biznis konferencija SEET 2018-Turističko tržište Jugoistočne Evrope

Organizator: Mass-Media-International Beograd - u likvidaciji

03.10.2018 , Beograd
Osma Biznis konferencija SEET 2018 "Turističko tržište Jugoistočne Evrope" održaće se 3. oktobra 2018. u Sava centru u Beogradu pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, a u suorganizaciji sa Kineskom poslovnom asocijacijom Jugoistočne Evrope-CSEBA.

Od strane domaće, međunarodne turističke privrede i stručne javnosti SEET je ocenjen i priznat kao izuzetan poslovni skup koji povezuje sve relevantne predstavnike industrije turizma, podstiče kreiranje savremenih tržišnih strategija za pozicioniranje Regiona kao kvalitetne, prepoznatljive i poželjne turističke destinacije koja treba da osigura dugoročnu profitabilnost i održivu konkurentnost.

I ove godine najznačajniji turistički poslenici i eminetni govornici će kroz prezentacije, ekonomske analize i najnovije statistike upoznati učesnike SEET 2018 o novim turističkim trendovima i mogućnostima za:

privlačenje turista sa dalekih emitivnih tržišta kroz zajedničke programe

plasman turističkog proizvoda kako na regionalnom tako i globalnom tržištu

unapređenje konkurentnosti i povećanje prihoda turističkih privreda u regionu JIE

rast i ekonomski značaj receptivnog turizma


8. Biznis konferencija SEET 2018 u fokus stavlja poslovni interes učesnika, koji će u toku jednog dana kroz nekoliko paralelnih celina (Plenarni deo, B2B sastanci, Okrugli sto, Expo,...) imati priliku da u cilju poboljšanja uslova poslovanja, a u skladu sa prioritetnim interesima privrede, privrednika i struke, svojim znanjem i praktičnim iskustvom podstaknu nove inicijative i poslovne prilike, postave smernice za unapređenje tržišta kroz umrežavanje, usklađivanje posebnih i zajedničkih interesa.

Očekuje se preko 400 učesnika iz EU, Rusije, Kine, UAE, Turske, Regiona,… među kojima će biti prisutni: visoki predstavnici relevantnih institucija i strukovnih udruženja, kao i priznati međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja i poslovanja u turizmu, donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti turizma, avio i drumskog saobraćaja, turističkih agencija,… predstavnici državnih i lokalnih uprava, obrazovnih i javnih institucija, predstavnici finansijskih institucija i regionalni mediji.

Trećeg oktobra odgovaraće se na pitanje: "Gde smo na globalnoj turističkoj mapi?"