Izvor: eKapija | Četvrtak, 08.03.2018.| 13:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

7. Međunarodni sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo METUBES

Organizator: Jadranski sajam Budva

22.03-24.03.2018 , Crna Gora
(Foto: Rajko Karišić)

7. Međunarodni sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo METUBES

• 22 - 24. mart 2018. godine

O važnosti METUBES-a govori više od dvije decenije duga tradicija u okviru koje je nekoliko hiljada izlagača predstavilo svoju ponudu tržištu Crne Gore i regiona uz zapažene poslovne efekte.

Naša kompanija Jadranski sajam će naredne, 2018. godine obilježiti 50 godina postojanja. Pola vijeka Jadranskog sajma predstavlja mjesto susreta privrednika iz zemlje i inostranstva.

Željeli bismo da i u jubilarnoj godini, koja se obilježava pod sloganom "50 godina sa vama", budemo zajedno na našoj tradicionalnoj manifestaciji METUBES koja obuhvata prezentaciju: turističkih destinacija, smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i usluga, programa turističkih agencija, prevoznika u funkciji turizma, organizatora kongresa, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija.

U okviru ovog događaja, svoju poslovnu šansu uspješno pronalaze i proizvođači, prodavci i distributeri opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, opreme i kozmetike za spa i wellness centre, obrazovne institucije, advertising agencije, softverske agencije, medijske kuće, osiguravajuća društva, telekomunikacijske ustanove, agencije za zapošljavanje i sl.

Program dešavanja organizovan u saradnji sa najznačajnijim subjektim i kreatorima turističke politike dodatno ističe neophodnost učešća na METUBES-u.

Vjerujemo da ćete prepoznati svoj interes i biti dio ove turističko-poslovne smotre.

Očekujući Vašu prijavu srdačno Vas pozdravljamo.

Za detaljnije informacije, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona: +382 33 410 407, email: turizam@jadranskisajam.co.me.

S poštovanjem,

Tamara Marković

Projekt menadžer