Izvor: eKapija | Ponedeljak, 05.02.2018.| 12:33
Izdvojite članak Odštampajte vest

Hotel Summit Srbija

Organizator: INB2B Media d.o.o. Beograd

22.03.2018 , Beograd

Hotel Summit Srbija

Ključne teme konferencije: prodaja , inspiracija, istraživanja, trendovi, digitalizacija.

Hotel Summit Srbija predstavlja centralno mesto okupljanja i najveći godišnji događaj za hotelsku industriju u Srbiji. Ključne teme konferencije: prodaja , inspiracija, istraživanja, trendovi, digitalizacija.

Prva hotelska konferencija Hotel Summit Beograd biće održana 22. marta 2018. godine u organizaciji InB2B media i InHotel magazina u hotelu Hyatt u Beogradu. Cilj konferencije je da isprati najrelevantnije primere dobrog i inovativnog poslovanja kao i aktuelne trendove u hospitality industriji u zemlji, regionu i svetu.

Više od 200 hotelskih profesionalaca će imati priliku da saznaju koji izazovi očekuju sektor hotelske industrije u budućnosti, da se upoznaju sa analizama i prognozama o stanju na tržištu, kao i o načinu na koji procesi digitalizacije utiču na celokupnu industriju. Između ostalog, učesnici će od eminentnih govornika moći da saznaju na koji način mogu da pruže gostu jedinstven doživljaj i iskustvo, kako od određene destinacije napraviti prepoznatljiv brend i tako zadržati goste.

Šesnest govornika i panelista će, predstavljanjem najboljih poslovnih praksi, podeliti svoja tržišna iskustva i dati konstruktivne predloge za dalje unapređenje poslovanja, od kojih učesnici mogu imati dugoročnu i održivu ekonomsku korist.

Primere dobre poslovne prakse i trendove u hotelskoj industriji sa vama će podeliti rukovodeći ljudi hotelskih lanaca, grupacija, agencija za istraživanje tržišta, institucija...

Više informacija o programu, govornicima i načinu prijave, pogledajte na zvaničnoj stranici www.hotel-summit.rs