Izvor: eKapija | Četvrtak, 28.09.2017.| 14:03
Izdvojite članak Odštampajte vest

Sertifikacioni Scrum Master kurs

Organizator: Puzzle Software Beograd

07.11-08.11.2017 , Beograd
Kompanija Puzzle Software putem edukativnog centra Agile Serbia organizuje edukacije u oblasti Agilnih metodologija za Srbiju, region i šire. Agile Serbia u novembru organizuje peti po redu Agile Month, seriju kurseva i treninga posvećenih agilnom razvoju softvera. Kursevi za koje možete da se prijavite, u okviru petog Agile Month-a su: Sertifikacioni Scrum Master kurs, Sertifikacioni Scrum Product Owner kurs, Sertfikacioni Agile Leadership kurs i trening posvećen praksama i tehnikama za Scrum Mastere.


Sertifikacioni Scrum Master kurs

7-8. novembar

Jezik: engleski

Da li znate koja je uloga Scrum Mastera u Scrum timu? Scrum Master treba da obezbedi da se svi procesi u toku razvoja proizvoda odvijaju po Scrum-u, da pomaže razvojnom timu u uklanjanju bilo kakvih prepreka u radu i da bude spona između različitih interesnih strana na projektu. Na kursu ćete naučiti kako da pomognete svom timu da pravilno koristi Scrum. Nakon što uspešno završite kurs, postajete sertifikovani Scrum Master, od strane Scrum Alliance, krovne organizacije Scrum-a u svetu.

Ukoliko ste član razvojnog tima koji želi da pronađe vredne informacije za unapređenje rada svog tima, osoba koja želi da dopuni svoje znanje o Scrum-u ili menadžer koji se pita kako treba proći proces razvoja projekta i kako stvoriti radno okruženje koje motiviše, onda je ovo pravi kurs za Vas!

Tokom kursa će se (pored teorije) diskutovati i o primerima iz prakse, kao i o izazovima koji se često javljaju u Scrum timovima.
Nakon kursa postaćete deo zajednice Agile Serbia. Takođe, unapredićete veštine i znanje o Scrum-u, znaćete da pomognete svom timu, kao i da se suočite sa izazovima.
Trajanje kursa: 2 radna dana, od 9h do 17h
Cena za rane prijave: 790€ + PDV (do 15. oktobra 2017)
Regularna cena: 890€ + PDV
Predavač / Trener: Petri Heiramo, Certified Scrum Trainer
Prijave na: scrum@puzzlesoftware.rs ili
+ 381 11 4034 282, 4034 283