Izvor: eKapija | Četvrtak, 02.07.2015.| 14:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Obuka o elektronskom poslovanju za mala i srednja preduzeća iz Vojvodine, Novi Sad, 6. jul 2015. godine - Projekat Razvoj elektronskog poslovanja-Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija


Organizator: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije
06.07.2015, Novi SadOBUKA O ELEKTRONSKOM POSLOVANjU U NOVOM SADU


Obuka o elektronskom poslovanju za mala i srednja preduzeća iz Vojvodine održaće se u ponedeljak, 6. jula 2015. godine u Edukativnom centru (Industrijska 3) u Novom Sadu sa početkom u 10.00 časova.


Obuka se organizuje u okviru aktivnosti projekta Razvoj elektronskog poslovanja, a realizuje se u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka iz Novog Sada.


Učesnicima će se obratiti Srđan Vezmar, direktor Regionalne razvojne agencije Bačka i Lešek Jakubovski, vođa projekta Razvoj elektronskog poslovanja.


Cilj obuke je da se malim i srednjim preduzećima predstave osnove elektronskog poslovanja i približi koncept elektronske trgovine, elektronskog poslovanja i digitalnih aplikacija koje se mogu iskoristiti kao inovativno sredstvo za povećanje konkurentnosti i sniženje troškova poslovanja.


Molimo Vas da potvrdite učešće na e-mail: s.lekic@eposlovanje.biz i sanja.gavrilovic@rdabacka.rs
najkasnije do petka, 3. jula 2015.


Skup će biti medijski ispraćen.


Više infprmacija o projektu "Razvoj elektronskog poslovanja" možete da potražite ovde, a za sva dodatna pitanja u vezi sa obukom možete pozvati na 011 323 5915.