Source: eKapija | Tuesday, 16.04.2019.| 14:00
Highlight an article Print out the news

The First Wine Garden in the Botanical Garden

Organizer: Botanička bašta Jevremovac Beograd

15.06-16.06.2019 , Belgrade
*Full text of this document is available only in Serbian. If you need it translated into English, please contact us.

(Photo: JirkaBursik/shutterstock.com)

Ove godine sredinu juna u Beogradu će obeležiti "Wine Garden", nova manifestacija, koja će biti održana u Botaničkoj bašti, jednom od najlepših prostora centra grada. Botanička bašta će po prvi put otvoriti svoja vrata za održavanje jednog ovako atraktivnog događaja.

U skladu sa izuzetnim okruženjem i atmosferom koju, u letnjim danima, pruža ova divna zelena oaza, "Wine Garden" tokom vikenda 15. i 16. juna donosi u srce Beograda karnevalski duh palićkog Vinskog maratona, koncerte, vrhunska vina, probrane sireve, vinske radionice, trke u kotrljanju buradi i još pregršt dobre zabave uz muziku i gastronomske specijalitete.


Vrata Botaničke bašte će biti otvorena za sve posetioce od 14 do 22 časa, kada će biti u prilici da uživaju u brojnim i neuobičajenim sadržajima. U centralnom delu bašte biće izložena vrhunska vina, koja će posetioci moći besplatno da degustiraju do 19h, uz laganu šetnju kroz baštu. Takođe će se služiti probrani sirevi i drugi ukusni zalogaji, a u toku dana će biti organizovane i interesantne vinske radionice, filmske promocije, najave i još puno zabavnih sadržaja.

Pored dnevnih programa obe večeri će biti začinjene i koncertima. U subotu 15. juna od 20h koncert će održati Lena Kovačević, dok će u nedelju 16. juna, takođe od 20h, održati koncert sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis.

Prodaja karata preko prodajnih mreža Tickets.rs (Ex Eventim), DD Tickets i Gigstixa, a u cenu karte od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti. Biće omogućen izlazak i povratak uz narukvicu koja se dobija na ulazu. Zbog maksimalnog ugođaja i posebnosti prostora broj karata je limitiran, a više informacija se može pronaći na sajtu www.winegarden.rs i fb stranici: winegardenbelgrade.