Source: eKapija | Tuesday, 12.03.2019.| 11:37
Highlight an article Print out the news

How to build superior sales performance to achieve high sales goals

Organizer: D.R. GILBERT GROUP Beograd

27.03.2019 , Belgrade
*Full text of this document is available only in Serbian. If you need it translated into English, please contact us.

(Photo: Aleph Studio/shutterstock.com)


Modul 1 Prodaja sa svrhom

- upoznavanje sa agendom i ciljevima obuke

- svrha kao glavni generator energije u prodajnom procesu

- strast ka prodaji katalizator uspeha

- reputacija kao kapital ugleda iz koje prodaja crpi dugotrajan uticaj na kupca

- promena prodajne filozofije (iznutra ka spolja, a ne obrnuto)

Modul 2 Kako efikasno nadgraditi svoje prodajne performanse

- ko sam ja (različiti profili – tipovi prodavaca)

- šta pokreće različite tipove prodavaca

- šta je neophodno uraditi u cilju razvoja i jačanja performansi

- autentičnost koja kreira pozitivnu razliku na tržištu

Modul 3 Jasnoća ciljeva i metodologija za realizaciju kao preduslov uspeha

- da li je moj target nešto što je za mene obaveza ili delegirana odgovornost

- najefikasnija tehnika postavljanja ciljeva u 11 koraka

- prodajni ciljevi kao deo šireg koncepta vizije uspeha

- nema nerealnih ciljeva već samo nerealnih vremenskih okvira

Modul 4 Razumevanje mehanizma uspeha i neuspeha

- kako postati vredan resurs a ne prodavac

- kako od sebe kreirati lični brend od koga tržište prepoznaje dodatnu vrednost

- savremene "prodajne bolesti" – razumevanje onoga što sputava naše potencijale i kako pratiti svoj napredak

- promene u prodaji i usvajanje strateškog pristupa

- evaluacija obuke i dodela sertifikata


Ko je predavač?

Dragiša Ristovski (D.R. Gilbert): poseduje više od 25 godina praktičnog poslovnog iskustva na različitim pozicijama od komercijaliste na terenu do direktora. Kao trener poslovnih veština počeo je da radi pre 15 godina, a danas su oblasti njegove ekspertize direktna prodaja, pregovaranje, motivacija zaposlenih i liderstvo. Autor je 13 knjiga, bestselera "Gube samo oni koji ne igraju i "Arena prodaje" objavljene pod pseudonimom D.R. Gilbert. A kasnije su usledile knjige: "Dobijaju svi oni koji igraju", "Lider je u vama", "Prodajni ring", Mapa uspeha", "Veština uticaja" "Kako unaprediti svoje pregovaračke veštine", "Kako postati efikasan menadžer prodaje", "101 tehnika uticaja" i "21 ZAŠTO i samo jedno KAKO", "Arena prodaje u XXI veku" i "Dobar govor vredi više od 1000 reči" i "Liderski iskorak u budućnost". U poslovnim krugovima je poznat kao energičan predavač, koji na svojim seminarima i treninzima pozitivnom energijom konstantno drži pažnju i motiviše slušaoce.

Osnivač je direktor D.R. Gilbert centar group-a d.o.o. i D.R. Gilbert consultinga kao i suvlasnik u još dve firme. Radi kao stalni konsultant unapređenja prodaje za više renomiranih kompanija širom regiona. Početkom 2012. godine je osnovao "Akademiju komercijalne komunikacije" koja je zvanično otpočela sa radom 2. juna kada je upisana prva generacija polaznika. 2014 godine osnovao je "Akademiju menadžerskih veština". Pored Akademija kreator još 11 autorskih programa edukacije poslovnih veština, kao i pokretač regionalne Konferencije prodajnih strategija. Jedan je od osnivača Lyceum sistema koji je kreirao inovativnu softversku aplikaciju koja sadrži jedinstven sistem merenja kompetencija zaposlenih u prodaji i prodajnom menadžmentu. 2016. je osnovao HR Professional Solution - kao inovativan sveobuhvatni pristup podrške kompanijama u svim segmentima ljudskih resursa. A 2017. je pokrenuo D.R. Gilbert Books koji se bavi izdavačkom delatnošću.

Svoju trenersku edukaciju je sticao na brojnim seminaraima i treninzima, a značajno upotpunio nezamenljivim praktičnim iskustvom. U toku svoje karijere je održao više od 2.500 treninga, seminara i predavanja u svim zemljama Ex Yugoslavije na kojima je učestvovalo nešto više od 40.000 polaznika.

Do sada su na njegovim seminarima prisustvovali predstavnici iz više od 1200 kompanija među kojima su: Banca intesa, ProCredit banka, Bosch, NIS Gasprom Neft, Komercijalna banka, Alpha banka, Piraeus Bank, Coca-Cola Hellenic, Fiat Srbija, Uniqa osiguranje, Hemofarm, DDOR Novi Sad, Merkur Osiguranje BiH, Neoplanta, Galenika, Metalac, Generali osiguranje Srbija, Peštan, HE Đerdap, Bambi-Banat, Hemofarm BiH, Galerija podova, Tarkett Group, BASF, Rafinerija Modriča, Erste banka, Office shoes, NLB banka (BIH), OTP banka, Natron Hayat, Zepter International, Jub boje, Perutnina Ptuj, DM drogerie, Crnogorski Telekom, Schneider Electric...

2011. godine je započeo saradnju sa Mokrogorskom školom menadžmenta gde drži obuke u oblasti prodajnih veština. U novembru 2008. godine u organizaciji kompanije Hemel imao je prilike da održi predavanje na kome je gostovao jedan od najvećih svetskih autoriteta iz oblasti marketinga i prodaje. J. Conrad Levinson. Objavio je više od 300 tekstova u poslovnim i uže stručnim časopisima sa aktuelnim poslovnim temama. Bio je gostujući predavač na mnogim konferencijama. A za svoj rad i dostignuća je dobio i nekoliko zvaničnih priznanja.

Potiče iz preduzetničke porodice – peta generacija preduzetnika, a po formalnom obrazovanu je diplomirani ekonomista. U slobodno vreme svira gitaru i bas gitaru u grupi Swing Ring.

Rođen 1973. godine, oženjen je suprugom Anom i ima ćerku Helenu.

Kako radimo?

Trening je organizovan po principu 4 sesije od 80 minuta, koje predstavljaju kombinaciju interaktivnog predavanja i vežbi sa dosta primera iz prakse. Svi polaznici pored edukacije dobijaju radni materijal, sertifikat D.R.Gilbert centra (podržan od UPPS-a), mogućnost konsultacija nakon seminara sa predavačem. U pauzama je obezbeđen laki obrok i osveženje.

Kada i gde se seminar održava?
27.03.2019. u prostorijama D.R. Gilbert Centra, Vojvode Savatija 36, 11000 Beograd.
Od 10.00h do 16.10 h.

Kotizacija?
147€. Trenutnom akcijom ostvarujete popust od 40%, stoga je učešće po osobi 88,2 €.

Plaćanje je potrebno izvršiti pre održavanja seminara.

Dodatne informacije i rezervacije:
office@drgilbert-centar.com, seminari@drgilbert-centar.com

062/235-915 ili 011/ 40-42-809

Dragana Manojlović Stanišić – Marketing and sales manager -

www.drgilbert-centar.com