Source: eKapija | Monday, 11.03.2019.| 12:53
Highlight an article Print out the news

NAV / BC Academy

Organizer: Saga d.o.o. Beograd

08.04-14.04.2019 , Belgrade
*Full text of this document is available only in Serbian. If you need it translated into English, please contact us.

(Photo: everything possible/shutterstock.com)
NAV (Navision) se sada zove D365BC ili (još kraće) BC

Lokalna Microsoft kancelarija i ovlašćeni Microsoft Dynamics NAV (Dynamics 365 Business Central) partneri i ove godine organizuju besplatnu obuku pod nazivom D365 Business Central Akademija (ex "NAV Akademija").

Na raspolaganju je 15 slobodnih mesta. Za njih konkurišu diplomci/apsolventi/studenti koji imaju želju i potencijal da svoju budućnost grade na poslovima vezanim za MS Dynamics NAV, odnosno sada MS Dynamics 365 Business Central. Cilj Akademije nije samo da učesnici steknu znanja i veštine koji su potrebni za početak rada u ovom ERP rešenju, već i da vam omogući zaposlenje u nekoj od renomiranih Microsoft partnerskih kompanija.

Predavanja će, u periodu od 8. aprila do 14. aprila 2019. godine u prostorijama Microsoft-a u Beogradu, držati iskusni stručnjaci iz Microsoft-a i partnerskih kompanija. Biće celodnevna, u trajanju od 8 sati dnevno, na srpskom jeziku. Svaki učesnik će imati svoj računar sa pristupom rešenju Dynamics 365 Business Central, kao i ostalim neophodnim sistemima. Predavanjima će biti obuhvaćene brojne Dynamics 365 Business Central, odnosno Dynamics NAV oblasti (Dynamics 365 Business Central Introduction, Deployment, Personalization and User Experience; Trade and Inventory; Manufacturing Management; Inventory and Mfg. Costing; Financial Management; Financial and Accounting; AL Extension Development).

Adresa za prijave: NAVAcademy@outlook.com

Rok za prijave: najkasnije do 17. marta.

Uz prijavu pošaljite svoj CV sa propratnim tekstom, obavezno navedite trenutni status na fakultetu, kao i prosek ocena, uz naglasak na eventualno iskustvo u radu sa nekim ERP rešenjem, kao i šta je to što vas preporučuje za učešće na ovom treningu.