Source: eKapija | Thursday, 28.02.2019.| 13:27
Highlight an article Print out the news

Professional International Fair ISH 2019

Organizer: Messe Frankfurt GmbH

11.03-15.03.2019 , Germany
*Full text of this document is available only in Serbian. If you need it translated into English, please contact us.

Frankfurt od 11. do 15. marta 2019. godine

Pozivamo Vas da posetite vodeći međunarodni sajam klimatizacije, grejanja i obnovljivih izvora energije ISH koji će se održati u Frankfurtu, u periodu od 11. do 15. marta 2019. godine.

Sajam ISH sa tradicijom dužom od 50 godina, svake dve godine okuplja oko 2.400 vodećih svetskih kompanija. Poseban akcenat stavlja se na dva resursa, vodu i energiju, i kao takav predstavlja jedinstven međunarodni sajam iz oblasti tehnologije klimatizacije, energetski održivog grejanja i obnovljivih izvora energije. S’ obzrom na ubrzan rast i razvoj naše civilizacije i težnje za očuvanjem prirode, potražnja za pametnim konceptima i digitalnim aplikacijama raste. ISH je pravo mesto na kojem se sastaju ideje i rešenja budućnosti.

Pored izlagačkog prostora, na sajmu će biti organizovane stručne konferencije, seminari i prezentacije. Prvi put ove godine, poseban deo biće posvećen razvoju karijere i promociji kompanija, inovativnih malih preduzeća iz Nemačke, ali i svim startap kompanijama koje žele da predstave svoje ideje i rešenja investitorima, malim i srednjim preduzećima, kao i svetskim liderima na tržištu. Iskoristite priliku da posetite domaće lidere iz industrije i uveritie se u međunarodni kvalitet.

Dodatne informacije o samom sajmu možete naći na zvaničnom sajtu:

www.ish.messefrankfurt.com

Svoje ulaznice možete obezbediti po povoljnijim cenama u pretprodaji. Za više informacija kontaktirajte zvaničnog zastupnika za Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru, kompaniju Zodax doo Beograd, koja će Vam pružiti sve potrebne informacije:

Tel: +381 11 322 51 71

e-mail: info@serbia.messefrankfurt.com

info@macedonia.messefrankfurt.com

info@montenegro.messefrankfurt.com

Željno iščekujemo Vaš dolazak!