Source: eKapija | Wednesday, 05.12.2018.| 11:37
Highlight an article Print out the news

6th International Fair of Techniques for Preserving Water, Environment and Sustainable Energy

Organizer: REECO SRB NOVI SAD

24.04-25.04.2019 , Belgrade
*Full text of this document is available only in Serbian. If you need it translated into English, please contact us.

(Photo: Anut21ng Photo/shutterstock.com)

24 - 25. april 2019. Belexpocentar, Beograd

RENEXPO® ENERGY, WASTE & WATER u regionu Zapadnog Balkana, šesti po redu, održava se u kongresnom centru BELEXPO u Beogradu.

RENEXPO® ENERGY, WASTE & WATER u regionu Zapadnog Balkana razvio se u najveću plaformu koja okuplja veliki broj stručnjaka za energiju i zaštitu životne sredine iz regiona.

Tokom trajanja sajma, posetioci će imati priliku da:

· upoznaju industrijske lidere – dobavljače i zastupnike visoko specijalizovanih preduzeća iz preko 20 zemalja iz oblasti zaštite životne sredine, grejnih tehnologija, održive energije, sistema upravljanja vodom, električnih vozila i sektora energetske efikasnosti.

· prisustvuju internacionalnim konferencijama, okruglim stolovima, izlagačkim forumima, sastancima i seminarima

· saznaju sve u vezi sa novim proizvodima i servisima, tehnologijama i rešenjima

· prisustvuju investitorskim sastancima u Investitorskoj biznis loži, gde će biti predstavljeni investitorski projekti iz celog regiona

· učestvuju u stručnim obilascima sajma, prisustvuju zvaničnom večernjem prijemu i drugom pratećem programu.

od 24. do 25. aprila međunarodna poslovna platforma RENEXPO® će omogućiti susrete svetskh industrijskih lidera, ključnih igrača na tržištu regiona i istaknutih stručnjaka i otvoriti značajne diskusije o trendovima, izazovima i dostignućima u sektoru energetike, voda i zaštite životne sredine Tehnička rešenja u službi životne sredine-Obnovljivi izvori energije, Energetska efikasnost, Upravljanje vodama i Otpadnim vodama, Upravljanje otpadom su glavne teme sajamskog i konferencijskog programa, visokog kvaliteta.

120 sajamskih izlagača, 800+ učesnika konferencije i 2.500 profesionalnih posetilaca se očekuje.

Upoznajte stručnjake sa ekspertizom u oblasti vodoprivrede, energetike, ekologije i ekonomije, iz upravnih i naučno-istraživačke institucija, proizvođače i distributere opreme, ponuđače rešenja i servisere postrojenja svih vrsta i veličina, koji dolaze iz 25 zemalja.