Source: eKapija | Tuesday, 16.10.2018.| 13:04
Highlight an article Print out the news

International two-days training FIDIC MODUL 3 - Understanding DABs

Organizer: Udruženje inženjera konsultanata Srbije - ACES

14.11-15.11.2018 , Belgrade
*Full text of this document is available only in Serbian. If you need it translated into English, please contact us.




Međunarodna FIDIC asocijacija - International Federation of Consulting Engineers i nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji - Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) organizuju:Internacionalnu dvodnevnu obuku "Understanding DABs, MODUL 3" koja će se održati 14-15. novembra 2018. u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.Obuku vodi g. Axel V. Jaeger, licencirani međunarodni FIDIC trener, koji ima dugogodišnje isustvo u svim fazama upravljanja ugovorima i rešavanju sporova na brojnim projektima ugovorenim po FIDIC ugovorima - ugovorima koji postaju svetski ugovorni jezik 21. veka na razvojnim projektima. Gospodin Jaeger je svetski potvrđen FIDIC stručnjak, i član FIDIC Radne grupe za reviziju modela ugovora. Detaljne informacije o obuci - Pozivno pismo i formular za prijavu možete preuzeti sa ACES sajta:

http://www.aces.rs/aktivnosti/Obuke/Internacionalne/FIDIC-INTERNACIONALNA-OBUKA-UNDERSTANDING-DABS-MODUL-3-14-15-NOVEMBAR-2018_.sr.html


Broj mesta je ograničen. Molimo Vas da popunjen formular za prijavu pošaljete na e-mail fidic@aces.rs najkasnije do 09.11.2018.

Polaznici iz firmi-članica ACES-a ostvaruju popust na cenu obuke (za više informacija videti