Source: eKapija | Wednesday, 20.06.2018.| 14:29
Highlight an article Print out the news

Music Caravan of the Children's Philharmonic Society

Organizer:

23.06.2018 , Belgrade
*Full text of this document is available only in Serbian. If you need it translated into English, please contact us.

Povodom uspešnog kraja školske godine i finala Prolećnog muzičkog karavana Dečje filharmonije, pozivamo vas na koncert DF u prirodi, u subotu 23. juna od 14 časova u Zornića kući - na livadi Eco wood stage!

"Zornića kuća" http://www.zornicakuca.rs/ se nalazi na samo 30km od centra Beograda a Dečja filharmonija će sa velikim zadovoljstvom svirati u ovom idiličnom šumadijskom krajoliku, sa nesvakidašnjim pogledom na Kosmaj. Čarobni zvuci najmlađeg koncertnog orkestra u regionu- Dečje filharmonije, predvođenog dirigentom Ljubišom Jovanovićem prostiraće se u opuštenoj atmosferi prelepe "Zornića kuće" zahvaljujući saradnji našeg dirigenta i fantastičnog prijatelja Dečje filharmonije- Elvisa Zornića.

Pozivamo roditelje i njihovu decu koja sviraju da se pridruže mladim virtuzima Dečje filharmonije u Zornića kući u subotu! Možda baš vaše dete dobije priliku da ubuduće svira u Dečjoj filharmoniji, zato, draga deco, ponesite instrumente i pridružite nam se na koncertu u prirodi na livadi Eco wood stage Zornića kuće.

Program:

14h Koncert Dečje filharmonije

15h Film "Nedovršena simfonija " Olivere Miloš Todorović

15.45 h Tribina "Deca - kultura- umetnost" Učesnici: Milica Pejović, dečji neuropsihijatar, Olivera Miloš Todorović, režiser, Jelena Papan, www.detinjarije.com, Ljubiša Jovanović; Voditelj: Dragana Kanjevac

17.30 h Fudbalska utakmica Gudači - Duvači Dečje filharmonije

Uverite se i sami da je ovo koncert godine u "Zornića kući" Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli na ovu pravu muzičku poslasticu!

Subota, 23.06. od 14h- Koncert, film, tribina, a za kraj poslastica u duhu svetskog prvenstva #najvaznijasporednastvarnasvetu - fudbalski meč Gudači protiv Duvača u specijalno dizajniranim dresovima.