Source: eKapija | Monday, 23.10.2017.| 12:44
Highlight an article Print out the news

Seminar: Employee Leasing - German and Serbian Practice

Organizer: TSG Advokati Beograd

26.10.2017 , Belgrade
*Full text of this document is available only in Serbian. If you need it translated into English, please contact us.

FORUM NEMAČKIH I SRPSKIH PRAVNIKA u saradnji sa Advokatskom kancelarijom TSG Tomić Sinđelić Groza iz Srbije i Advokatskom kancelarijom LSH iz Nemačke organizuje seminar na temu:
"Lizing zaposlenih - nemačka i srpska praksa"
Seminar će se održati 26.oktobra 2017.godine u Zepter Hotelu (Terazije 10) sa početkom u 14:30h. Radni jezik seminara je srpski. Uz prethodnu prijavu, obezbeđen je prevod na nemački jezik.

Lizing zaposlenih - nemačka i srpska praksa"u četvrtak, 26.10.2017. u 14.30hu Zepter HoteluTerazije 10, BeogradZepter Conference Hall
PROGRAM:14.30-15.00
Registracija i kafa dobrodošlice15.00-16.30
"Lizing zaposlenih - nemačka i srpska praksa"
Advokat Igor Samardžić, specijalizovani advokat za radno pravo Savezne Republike Nemačke, Advokatska kancelarija LSH, Nemačka (Forchajm) i
Advokat Saša Sinđelić, Advokatska kancelarija TSG Tomić Sinđelić Groza, Srbija (Beograd)
16.30-17.15KoktelSeminar će se održati na srpskom jeziku (uz prethodnu prijavu, obezbeđen je prevod na nemački jezik).Broj učesnika je ograničen. Molimo Vas da Vaše prijave pošaljete na office@tsg.rs najkasnije do 23. oktobra 2017.
Igor SamardžićIgor Samardžić je partner i advokat specijalizovan za radno pravo u Advokatskoj kancelariji LSH u Forchajmu, Nemačka. Njegove oblasti angažovanja su: radno pravo, međunarodna prodaja robe, pravo zakupa i svojinsko pravo, pravo osiguranja, saobraćajno pravo. Advokat Samardžić je osim toga i pokretač i osnivač Nemačko-srpskog udruženja pravnika, sa sedištem u Forchajmu (DSEJV) i Nemačko-srpskog društva, takođe sa sedištem u Forchajmu (DSG). Od septembra 2014. godine Igor Samardžić je aktivan u radu mešovite komisije vlade Republike Srbije i Vlade nemačke pokrajine Baden-Virtemberg, kao član nemačke delegacije.
Saša SinđelićSaša Sinđelić je partner i advokat u kancelariji TSG i rukovodi timom za radno i procesno pravo.Saša Sinđelić je prvo ime za radno pravo klijentima među kojima su kako domaći klijenti, tako i internacionalne kompanije. U svom radu, on povezuje ciljeve klijenta i razumevanje šireg poslovnog konteksta sa normama srpskog radnog prava. Njegova specijalnost i obimno iskustvo iz oblasti radnog prava su od neprocenjive vrednosti klijentima u rešavanju dnevnih pitanja iz ove oblasti. Saša Sinđelić redovno drži seminare iz oblasti radnog prava za polaznike raznih profila, od studenata Pravnog fakulteta u Beogradu do HR grupe AHK (Nemačko-srpske privredne komore).