Source: eKapija | Wednesday, 30.08.2017.| 15:03
Highlight an article Print out the news

PROGRAM OF INTENSIVE MODULAR TRAINING: GOOGLE AD - WORDS IN PRACTICE

Organizer: Forum Media d.o.o. Beograd

22.09-24.11.2017 , Belgrade
*Full text of this document is available only in Serbian. If you need it translated into English, please contact us.

Sveobuhvatna i praktična obuka koja će vas temeljno uputitiu sve tajne zanata i pripremiti za realizaciju konkretnih online kampanja.Učite od iskusnih profesionalaca!

U saradnji sa vrhunskim stručnjacima i višegodišnjim praktičarima u online marketingu i GoogleAdWords oglašavanju osmislili smo za Vas poseban sveobuhvatan program obuke:
Program intenzivne modularne obukeGoogle AdWords u praksi12 nedelja, 5 modula, 2 konsultacije, završni test, sertifikat
Predavači:Sonja Jovović, sertifikovani Google profesionalac za Adwords Search, Display, Video i AnalyticsMilan Jovanović, sertifikovani Google profesionalac za AdWords Search, Display, Video i MobileSnežana Marković, profesionalni kopirajter sa desetogodišnjom ekspertizom u kreiranju sadržajaJasenka Marko, specijalista za YouTube i video-sadržaje
Radionice će biti održane 22.09, 06.10, 19.10, 10.11. i 24.11. 2017.u trajanju od 9:30 do 15:30h
ZAŠTO IZABRATI BAŠ OVAJ PROGRAM?
  • Usvojićete najvažnije pojmove i razumeti sve principe Google AdWords oglašavanja;
  • Naučićete kako da samostalno formirate, vodite i optimizujete kampanje;
  • Ovladaćete brojnim osnovnim i dodatnim alatima za efikasno praćenje analitike i izveštaja;
  • Sagledaćete celokupnu prirodu Search Engine Marketinga i razumeti nerazdvojnu spregu organskih (organic, native) rezultata pretrage i plaćenog oglašavanja (paid advertising);
  • Imaćete dovoljno vremena da postepeno i postupno savladate gradivo, primenite ga u praksi, sagledate rezultate i dobijete povratnu informaciju direktno od iskusnih praktičara.

NAČIN SPROVOĐENJA PROGRAMA INTENZIVNE OBUKE:
Program se ostvaruje tokom 12 nedelja kao ujednačena kombinacija teorije i prakse to jest intenzivnog učenja i konkretnog praktičnog rada u malim grupama i prijateljskoj i opuštenoj atmosferi. Akcenat je na praktičnom stručnom usavršavanju uz mnoštvo primera i prenošenje iskustva. Na pet celodnevih praktičnih radionica u trajanju od 9:30 do 15:30h kroz instruktivna predavanja dobićete odličnu osnovu i usvojiti konkretna znanja i veštine koja ćete odmah moći i da primenite. Kao prateći studijski materijal, dobićete celokupan materijal sa radionica (na srpskom jeziku) kao i preporučenu literaturu na engleskom jeziku za odgovarajući nivo Google sertifikacije. Predavači će na radionicama dati jasne smernice i uputstva ("domaće zadatke") kako se formiraju, vode i optimizuju kampanje za firme ili klijente, a tokom optimalnog vremenskog perioda od 2 nedelje između radionica, imaćete dovoljno vremena da intenzivno učite i istovremeno primenjujete naučeno tj. samostalno i efikasno vodite sopstvene kampanje. Tokom dve individualne 1:1 konsultacije u trajanju od po 1h bićete u prilici da dobijete direktan feedback o svojim kampanjama, uvidite gde grešite ili šta ste dobro uradili u praktičnom delu, te da tako dobijene povratne informacije najbolje iskoristite za usavršavanje i poboljšanje kampanja. Nakon uspešno završene obuke i rešenog testa, dobijate na svoju adresu sertifikat na srpskom i engleskom jeziku koji izdaje nemačka kompanija Forum Media kao uverenje o završenom stručnom usavršavanju. Napomena: Mi Vam dajemo korisne savete, smernice i uputstva, a zvaničnu Google AdWords sertifikaciju obavlja direktno kompanija Google na globalnom nivou
Program možete pohađati u celosti ili se odlučiti za najmanje dva pojedinačna modula.
DODATNI BENEFITI
Svi naši predavači su prvenstveno stručni praktičari sa višegodišnjim iskustvom u online marketingu koji iza sebe imaju brojne uspešne projekte. Svako od njih naučiće vas onom što sam radi najbolje i svakodnevno. Dobićete savete iz prve ruke od iskusnih profesionalaca koji će vam iskreno i bez zadrške preneti sa svoja praktična znanja koja su stekli radeći za velike i male, kao i domaće i strane klijente u različitim industrijama. Naučićete "male tajne velikih majstora", uštedeti dragoceno vreme koje biste proveli u samostalnom traganju za rešenjima i preskočiti nekoliko stepenika u ovladavanju Google AdWords oglašavanjem.
Svim zainteresovanim polaznicima pomoći ćemo da se što bolje pripreme za polaganje Google AdWords sertifikata, a pravna lica uputiti u proces za dobijanje značke Google AdWords partnera: Predavači će vam dati korisne smernice kako teče proces dobijanja Google AdWords sertifikata, usmeriti vas ka referentnim izvorima za učenje i dati korisne savete za ovladavanje materijom i što lakšu pripremu za sertifikaciju. Dodatno ćemo vam pomoći tako što ćemo za vas pripremiti odgovarajuće prateće studijske materijale za sve nivoe: AdWords Fundamentals (obavezni) + Search Advertising, Display Advertising, Mobile Advertising, Video Advertising (izborni) – zvanični materijal je na engleskom jeziku.


Za sva dodatna pitanja i nedoumice, stojimo Vam na raspolaganju.

telefonom: 011 329 2963, 060 329 2963mejlom: prodaja@forum-media.rsfaksom: 011 208 1924