eKapija.com Beograd


Small company
Main info
FULL NAME
EKAPIJA.COM DOO ZA ELEKTRONSKE KOMUNIKACIJE BEOGRAD
ADDRESS
Španskih boraca 24v, 11070 Novi Beograd
Responsible person
Zdravko Lončar, Aleksandar Parezanović

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Events
Finance
Philanthropy
Galleries
Activity description
eKapija je vodeći poslovni portal u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Pored najnovijih aktuelnih vesti i izveštaja, eKapija obezbeđuje svojim korisnicima ekonomske analize, izveštaje sa berze, najave novih investicija, pregled najnovijih tendera, pobednika tendera, kao i sveobuhvatan katalog firmi koji trenutno sadrži preko 200.000 privrednih i pravnih subjekata.

Informacije su dostupne korisnicima eKapija putem sajtova www.ekapija.com, www.ekapija.me, ba.ekapija.com, www.ekapija.rs i kao i putem elektronskih biltena koji pretplatnicima stižu na njihove e-mail adrese. Dnevni poslovni bilten eKapija je prilagođen specifičnim zahtevima svakog korisnika i sadrži informacije koje su izdvojene kao bitne za njegovo poslovanje. Takođe, pošto je koncipiran kao B2B servis, portal eKapija obezbeđuje i efikasnu platformu za razmenu informacija među privrednim subjektima.

Tu je i servis Moja eKapija, gde korisnik u svakom trenutku može pogledati vesti i tendere iz njegovog profila, kako ne bi propustio ni jednu informaciju i potencijalni posao za svoju firmu.

Portal eKapija je trojezičan, tako da je osim na maternjem, dostupan i na engleskom i nemačkom jeziku.

News