Hotel Sučević M d.o.o. Beograd


Micro company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE ZA UGOSTITELJSTVO, TURIZAM I USLUGE SUČEVIĆ M DOO BEOGRAD, DUGO POLJE 1A
ADDRESS
DUGO POLJE 1A, 11226 BEOGRAD
Responsible person
Luka Sučević
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Activity description
Na obroncima Avale, na samom prilazu gradu, okružen zelenilom i senovitim stazama za šetnju u oazi mira, neposredno uz raskrsnicu Avalskog i Kružnog puta nalazi se hotel "Sučević M", vlasnika Milana Sučevića, koji može da posluži kao model hotelijerstva kod nas, jer to je turističko-ugostiteljski objekat koji može da zadovolji i najzahtevnije goste.

Novo, moderno zdanje, sa prekrasnim vrtom, raspolaže sa 12 soba, od kojih su dve apartmani, a ostalo dvokrevetne sobe, moderno uređene, jednostavne i tople, klimatizovane, sa internet vezom, rum barom i kablovskom televizijom.

U dva restorana, od kojih je jedan etno-restoran, moguće je poručiti sve što može da zamisle i najveći sladokusci, ali se čak i oni mogu iznenaditi retkim ponudama sa takozvane etno-trpeze vrhunskih majstora kuhinje već duže poznatih u ugostiteljskim krugovima glavnog grada.

Hotel "Sučević" Vam može ponuditi pića vrhunskog kvaliteta sopstvene proizvodnje, među kojima se izdvaja domaća rakija od šljive, kajsije, dunje, kruške i grožđa, ali i vino domaće proizvodnje.

Položaj hotela u sred takozvane "ruže vetrova", vetrova koji lutaju između Kosmaja, Avale i Dunava, omogućavaju poseban ugođaj gostiju, posebno u najtoplijim danima koji su u bašti ovog hotela, sa sto i pedeset uglavnom punih mesta, izuzetno prijatni.

Taj položaj takođe omogućuje kolektivu od dvadeset gostiju da pred vas iznesu sopstvene proizvode najvišeg kvaliteta među kojima su pršuta, panceta, kulen, pečenica i vrhunski tvrdi sir koje je u tom prirodnom ambijentu moguće proizvesti.

Etno restoran izuzetan po svom ambijentu i sa ponudama najkvalitetnijuh i najzanimljivijih jela naše narodne kuhinje.
Meni je naprosto beskonačan, a zadovoljstvo vrhunsko, Pića domaća, carska.

Konoba u kojoj je ne malo puta postavljen sto na zahtev gostiju. Kažu da pića iz Sučevićevog vinskog podruma imaju poseban šmek u tom ambijentu, a pršuta, kulen, pečenica i sir imaju neprevaziđen ukus.

News