HCP TRSTENIK


Small company
Main info
FULL NAME
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU I USLUGE HCP DOO TRSTENIK
ADDRESS
Svetog Save 59, 37000 Trstenik
Responsible person / Owner
Milomir Trošić
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Galleries
Activity description
KOMUNIKACIJE

Osnovni pravac u svom proizvodnom programu HCP zasniva na razvoju i distribuciji uređaja za bežičnu komunikaciju. HCP komunikacioni uređaji koriste najsavremenije protokole (GPRS, EDGE, UMTS) za brz bežični pristup internetu. Namenjeni su kako za specifičnu primenu tako i za široku upotrebu. Razvijeni su na najnovijim modulima renomiranih svetskih firmi kao što su Siemens Wireless Modules (WM), SierraWireless i td.

FISKALNI UREĐAJI

HCP, kao proizvođač uređaja za bežičnu komunikaciju, je aktivno učestvovao u procesu fiskalizacije koja je sprovedena na teritoriji Srbije sa svojim GPRS terminalima za daljinsko očitavanje fiskalnih uređaja.
GPRS Terminali su proizvođeni kompletno u okviru HCP ili kao OEM projekti za druge firme. Po ukupnom broju terminala zauzimamo prvo mesto na listi proizvođača terminala za daljinsko očitavanje.

M2M EMBEDDED

Bežična komunikacija omogućava jednostavno, brzo i efikasno upravljanje udaljenim sistemima. Naše M2M proizvode je lako prilagoditi krajnoj primeni i u hardverskom i u softverskom smislu. Najčešća primena ovakvih uređaja je implementacije u sisteme kakvi su merači potrošnje struje, gasa, vode; sinhronizacija mašina kakve su automati za igre na sreću i sl.

DISTRIBUCIJA

Pored proizvodnog programa HCP u svojoj ponudi ima i proizvode renomiranih domaćih i stranih firmi. U okviru tog programa nalaze se Siemens Wireless Modules, HCP65-T GPRS industrijski terminal i HCP65-G GPS/GPRS terminal firme Hy-Line Communication Products, kompletan program fiskalnih uređaja firme ComTrade i Intracom i standardna ponuda ComTrade PC konfiguracija.

TERMO ROLNE

HCP poseduje sopstvenu proizvodnju termo rolni različitih dimenzija za različite namene. Za proizvodnju rolni se koristi MITSUBISHI papir, najkvalitetniji na tržištu. Mogućnost brendiranja papira po zahtevu kupca.

RDS (Radio Data System)

News