Expomedia Events Beograd


Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE ZA ORGANIZACIJU MEDJUNARODNIH SAJMOVA I IZLOŽBI EXPOMEDIA EVENTS BELGRADE DOO BEOGRAD
ADDRESS
Vojvode Dobrnjca 40/6, 11000 BEOGRAD
Responsible person
Dejan Starčević, direktor

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Events
Persons
Activity description
EXPO XXI Međunarodni Expocentar Beograd je deo Expomedia Group lanca međunarodnih expocentara EXPO XXI, u čijem sastavu su expocentri u Varšavi, Amsterdamu, Kelnu i New Delhiju.

Industrija sajmova, konferencija i sličnih manifestacija u regionu Balkana je u porastu sa velikim brojem međunarodnih organizatora koji traže prikladni prostor za organizaciju svojih manifestacija. Beograd, u srcu regiona, svakako je perfektna lokacija za kompanije koje žele da svoje poslovanje prošire u regionu jugoistočne Evrope.

EXPO XXI Međunarodni Expocentar Beograd zadovoljava potrebe Beograda za prvoklasnim multi-funkcionalnim izložbenim i konferencijskim centrom, koji ispunjava i najzahtevnije uslove današnjih organizatora.

EXPO XXI Beograd se adaptira prema vašim potrebama i pruža vam uslove i mogućnosti kao ni jedan prostor koji trenutno postoji u Beogradu. EXPO XXI Beograd vam pruža vrhunski nivo usluge koristeći iskustva drugih centara, standardizaciju procedure i on-line sistema rezervacije, koji vam omogućva informacije o raspoloživim terminima i daje mogućnost trenutne rezervacije.

Sa 2.500m2 multi-funkcionalnog prostora bez potpornih stubova, EXPO XXI Beograd je idealan za manje sajmove i manifestacije srednje veličine. Pregradni zidovi daju vam mogućnost da prostor adaptirate po vašim željama, visoki plafoni omogućavaju postavljanje banera i rasvete, dok podni medija kanali omogućavaju tehničke prikljičke u svakom delu hale bez uticaja na estetiku manifestacije. Svi uslovi su ispunjeni da vaš kreativni tim organizuje događaj o kojem ste uvek maštali.

Prostor može biti prilagođen za potrebe konferencije, kongresa i seminara manjih ili većih razmera, koji mogu da ugoste i preko 2.500 učesnika. Fleksibilnost prostora omogućava da se u isto vreme održavaju plenarne sednice, manji tematski skupovi i nezavisne radionice, dok vam najsavremenija tehnologija omogućava da osmislite prostor prema svojim potrebama.
News