Nova Sicilijana d.o.o. Kragujevac


Small company
Main info
FULL NAME
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA UGOSTITELJSTVO I TRGOVINU NOVA SICILIJANA DOO KRAGUJEVAC
ADDRESS
Kralja Petra I 23, 34000 Kragujevac
Responsible person
Milosav Pantović

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Activity description
Hotel Kragujevac je hotel visoke turističke klase sa tri zvezdice. Nalazi se u strogom centru grada u ulici Kralja Petra I br. 21. Lokacija Vam omogućava brz i lagan prilaz najvažnijim institucijama. Na samo nekoliko minuta hoda nalaze se: Skupština grada Kragujevca, Opštinski SUD, Narodno pozorište, Glavna ulica, biblioteka, velike trgovine, autobuska i taksi stanica…

Raspolaže smeštajnim, ugostiteljskim i rekreacionim delom i ostalim pratećim sadržajima koji su potrebni za ugodan boravak, zabavu i odmor. Hotel ima mogućnosti održavanja seminara, proslava i poslovnih sastanaka.

Hotel se može pohvaliti velikim brojem zadovoljnih korisnika, održanih manifestacija, seminara, proslava, gostovanjem poznatih i uvaženih ličnosti, ekskurzija, kao i domaćih i ino grupa tokom održavanja lokalnih i regionalnih kulturnih događaja. Ovaj hotel u ekspanziji nudi komfor, prijatan odmor i mogućnost raznovrsnih zabava. Jedna od karakteristika, veoma cenjena od strane gostiju, jeste pristupačna cena uz kvalitetnu uslugu. Hotel kao institucija je uvaženi član mnogih svetskih udruženja, koji stranim i domaćim posetiocima olakšava korićšenje usluga kroz razne pogodnosti pri plaćanju. Jedno od takvih je i Layoness club.