Delta City 67 d.o.o. Beograd


Medium company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE DELTA CITY 67 DOO BEOGRAD
ADDRESS
Miletnija Popovića 7B, 11070 Beograd
Responsible person
Zorana Lazarević
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Finance
Persons
Philanthropy
Activity description
Delta City se bavi razvojem, upravljanjem i održavanjem tržnih centara u skladu sa internacionalnim zahtevima. Postavlja nove standarde i promoviše potpuno novu kulturu kupovanja.

Kao pravi „grad u malom” Delta City tržni centar predstavlja uspešnu kombinaciju raznovrsnih maloprodajnih objekata i zabavnih sadržaja u kojima čitava porodica može da uživa ceo dan.

Delta City tržni centar sadrži supermarket, raznovrsne prodavnice modnog, sportskog i dekorativnog sadržaja poznatih domaćih i svetskih proizvođača, kao i banku, poštu i druge usluge. U ponudi su i multipleks bioskop, kuglana, igraonice za decu i fitnes centar, raznovrsni tematski restorani i atraktivni kafići. Delta City tržni centar je koncipiran tako da je svakom nivou moguće direktno pristupiti iz višeetažne garaže. Obezbeđena je brza vertikalna komunikacija unutar objekta uz pomoć velikog broja eskalatora, što pruža izuzetan komfor. Moderan dizajn i prijatna atmosfera doprinose potpunom užitku budućih posetilaca.

Delta City tržni centar je prvi pravi tržni centar, novi koncept koji nudi sve sadržaje kao najmoderniji svetski centri, neuporedivo bogatiji i raznovrsniji od svega što je do sada viđeno kod nas.

Obezbeđene su tri lokacije u Beogradu i jedna u Podgorici, a planira se i regionalno širenje Delta City tržnih centara.

News