Jezero d.o.o. Beograd


Micro company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE ZA POSREDNIČKO-KOMISIONE, USLUŽNE I RENT-A KAR POSLOVE JEZERO DOO BEOGRAD
ADDRESS
Save Kovačevića bb, 11000 Beograd
Responsible person
Goran Nedić
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Finance
Activity description
Preduzece ''JEZERO'' je osnovano 1989 god. u Kragujevcu.
U periodu od 1989-1993 god. delatnost je bila rent a car usluge i auto skola.U voznom parku rent a car-a bilo je ukupno 90 vozila, a u auto skoli 11.

Godine 1993 izgradjena je benzinska stanica tako da se delatnost siri i na prodaju naftnih derivata na veliko i malo. Iste godine se kupuje i 5 kamiona sa prikolicama i nova delatnost je transport. Godine 2002 i 2003. ''JEZERO'' je kupilo, za sopstvene potrebe, 21 nov RENAULT kamion u vrednosti 986 000 Eura.

Godine 1999 zavrsena je izgradnja Auto centra koji u svom sklopu ima sledece sadrzaje:

- auto salon povrsine 400m2
- servis za putnicka i teretna vozila povrsine 88m2
- dnevna nega vozila povrsine 500m2
- prodavnica auto delova povrsine 100m2
- tehnicki pregled za teretna i putnicka vozila povrsine 300m2
- direkcija povrsine 400m2
- carinski magacin
- konsignacioni magacin
- parking povrsine

Pocetkom 2001god. ''JEZERO'' potpisuje sa francuskom firmom RENAULT V.I. ekskluzivni ugovor za konsignaciju novih komercijalnih vozila u Jugoslaviji. Takodje, potpisuje i ugovor za servisiranje i prodaju rezervnih delova.

''JEZERO'' je ovlasceni distributer i uvoznik ulja i maziva rafinerije ulja Modrica i auto guma francuskog proizvodjaca MICHELIN.

''JEZERO'' se bavi uvozom i prodajom prikljucnih vozila poznatih svetskih proizvodjaca / KOGEL, HANGLER, SHMITZ, SCHWARZMULLER /.

U 2003. god. i 2004. god, preduzece ''JEZERO'' je prosirilo delatnost na prodaju novih i polovnih automobila. Potpisalo je koncesionarski ugovor sa francuskom firmom ''RENAULT'' za prodaju novih automobila, a od francuske firme ''AUSTRALE'' nabavlja polovne automobile i laka komercijalna vozila. Delatnost transporta je prosirena nabavkom 9 novih ''RENAULT'' autotransportera za koje je obezbedjen posao kroz ugovor o fransizi sa austrijskom firmom ''HODLMAYR''. Potpisani su ugovori o transportu robe za YUCIT-Beograd, EUROCARGO Leskovac, MICHELIN Budimpesta. Nabavljena su nova transportna i manipulativna sredstva za rad na putevima, kamenolomima i sljunkarama i potpisani ugovori sa preduzecem za puteve Nis, Kragujevac i Beograd koji su vec u realizaciji.

Delatnost prodaje auto gasa prosirena je i na transport istog kroz kupovinu tri auto cisterne maksimalnog kapaciteta. Da bi ubrzali transport rasutih tereta kupljena su dva nova utovarivaca.

U cilju zaokruzivanja procesa u niskogradnji pusten je kamenolom u blizini Kragujevca i mobilno drobilicno postrojenje i pocetak eksploatacije.





News