Visokogradnja inženjering doo Beograd


Medium company
Main info
FULL NAME
DRUŠTVO VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
ADDRESS
Španskih boraca 14IV26, 11070 Beograd
Responsible person / Owner
Vladan Radovanović

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Finance
Activity description
VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO je Društvo, sposobno da samostalno izvede sve najzahtevnije poslove iz oblasti građevinarstva, kako putne infrastrukture, linijskih vodova i dr. niskogradnje, tako i svakojake objekte, javne, namenske ili stambene upotrebe. VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO zapošljava gotovo 20 iskusnih inženjera sa specijalističkim licencama za obavljanje najrazličitijih zadataka što nas čini pravom „inženjering“ firmom.

VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO praktikuje samostalno projektovanje, samostalno izvođenje svih građevinskih radova, mašinskih radova, mašinsko-montažnih radova, elektro radova, i uglavnom sve što radi samostalno i predfinansira.

Visokogradnja inženjering d.o.o. Beograd je napredovala od 2004. godine i u mnogome proširila svoje delatnosti, tako da sada ima i :

- Ogranak: Wing Club Hotel (tri zvezdice) u Jagodini u čijem sastavu posluje i Wing Club Apartments (četiri zvezdice) u Jagodini.
- Ogranak: Visokogradnja inženjering d.o.o. Beograd je napravila PRVU CNG PUMPU podred Autoputa E 75 , na zemni gas - metan i to na pola puta izmedju Beograda i Niša . Poseduju sve licence ali i opremu za utiskivane metana u automobile, autobuse , kamione i trejlere , kao i za trgovanje prirodnim zemnim gasom na Stanici i van nje
-Visokogradnja inženjering d.o.o. Beograd je napravila i potpuno završila prvo zatvoreno stambeno naselje u Jagodini „TSApp“ koje se sastoji od 6 stambenih zgrada i ima 145 stanova , i svu komunalnu infrastrukturu , 24 sata nadzor i recepciju , što je po prvi put u Jagodini ponuđeno tržištu . Ukupno prodajne površine 12.000 m2
-Visokgradnja inženjering d.o.o. Beograd je ušla u CERGO FRIGHTER na Aerodromu KONSTANTIN VELIKI u Nišu i tamo u saradnji sa samim Aerodromom postavila svoju opremu za GROUND HANDLING sa velikim očekivanjima gde i dalje ulaže.
-Na lokaciji "BAZA", pored građevinske mehanizacije i servisa-garaže, uskladišten je solidan izbor najrazličitijeg građevinskog materijala za sivu fazu građenja, zanatske radove i uređenje.
Visokogradnja inženjering d.o.o. je organizovala Velikoprodajno i Maloprodajno Skladište Građeviskog Materijala kako za svoje potrebe tako i za prodaju trećim licima.
-Fabrika betona


News