Innimm system d.o.o. Beograd - privredno društvo obrisano iz registra


Small company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE INNIMM SYSTEM D.O.O. BEOGRAD - privredno društvo obrisano iz registra
ADDRESS
Radnička 9, 11080 Beograd, Zemun
Responsible person
Tvrtko Milićević, direktor

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Tender wins
Finance
Activity description
INNIMM SYSTEM d.o.o. - preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja rampi potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti industrijskim objektima fabrike magacini hale visoko bezbednosnim objektima granice vojne baze zatvori infrastrukturnim objektima aerodromi železnica autoputevi sportskim objektima stadioni igrališta bazeni javnim objektima bolnice škole obdaništa parkovi objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja lovišta kao i za dvorište i uradi sam namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa partnerima Betafence Faac Gibidi Arco ImproTechnologies dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku definisanje i merenje trase projektovanje savete arhitekte ugradnju i servisiranje a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da ogradite prostor otvorite i zatvorite kapiju ili vrata obezbedite parking prostor kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. INNIMM SYSTEM d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost