Kondiva d.o.o. Bujanovac


Micro company
Main info
FULL NAME
INDUSTRIJA KONDITORSKIH PROIZVODA KONDIVA D.O.O. BEOGRAD
ADDRESS
Selo Žbevac bb, 11050 Bujanovac
Responsible person
Dragan Pavlović
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Finance
Activity description
Industrija konditorskih proizvoda Kondiva jedna je od najmlađih fabrika konditora u zemlji. Osnovana je 2002. godine u okviru privrednog giganta - Kompanije Simpo. Kondivina proizvodnja nalazi se u slatkom selu Žbevac, u opštini Bujanovac.

Sa proizvodnjom je prva krenula Fabrika vafel proizvoda, kapaciteta 1500 tona hrskavih napolitanki godišnje, na linijama poznatih proizvodjača: SASIB, GORRELI, CARLE & MONTANARI i LEHMANN.

Sredinom 2005. godine počinje sa radom fabrika bombona i karamela, površine 3500m2, sa projektovanim kapacitetom od 4200 tona godišnje tvrdih punjenih bombona, voćnih i mlečnih karamela, raznih ukusa i težine. U procesu proizvodnje koriste se najsavremenije mašine italijanskih proizvodjača ILAPAK, GIMA, CARLE &MONTANARI, EXECUTIVE.

Proširenje proizvodnih kapaciteta nastavlja se i u 2006. godini. Visoko automatizovana Fabrika čokolade i čokoladnih deserata, u mogućnosti je da godišnje proizvede 2500 tona najkvalitetnije modelirane čokolade, na mašinama poslednje generacije RENATO MAZZETTI i ACMA GD.

News