Europolis d.o.o. Vladimirci - privredno društvo obrisano iz registra


Main info
FULL NAME
EUROPOLIS DOO VLADIMIRCI - privredno društvo obrisano iz registra
ADDRESS
Mesarci bb Vladimirci, Bulevar Zorana Đinđića 4a Novi Beograd, 11070 Novi Beograd
Responsible person / Owner
Vladan Zečević

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Finance
Activity description
Kompanija "Europolis" počela je sa radom 31. marta 1999. godine. Osnivač je dr Vladan Zečević, a osnovna delatnost preduzeća bila je spoljna i unutrašnja trgovina proizvodima od gvožđa i čelika za građevinarstvo, kao i opremom za industriju.

Šest i po godina kasnije, 13. decembra 2005. godine, izvršena je suštinska programska diverzifikacija pokretanjem produkcije i otvaranjem "Nove fabrike", tako da je "Europolis" postao dominantno proizvođačka firma, ali je zadržao i "osnivačke programske atribute" iz prediverzifikacionih vremena.

Proizvodnja proizvoda od čelične žice(armature u Novoj Fabrici I a reč je o glatkoj i rebrastoj čeličnoj žici , čeličnoj šipci, armaturnoj mreži i binor nosaču, i to kao Europolis robnim markama, posle samo nekoliko meseci tržišnog života postale su brendovi koji su osvojili pregršt priznanja na specijalizovanim sajmovima građevinarstva u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

U novembru 2007. godine pušten je u rad novi pogon Nova Fabrika II u Mesarcima, Opština Vladimirci.

Iste godine u okviru Nove Fabrike I otvoren je Armirački pogon u kome se proizvode razne vrste obrađenog gvožđa i koševa za šipove na visokoproduktivnim mašinama renomiranih proizvođača u toj oblasti.

Krajem 2008. godine u Novoj Fabrici I, kao kruna uspeha puštena je u rad visokoproduktivna automatska linija najnovije generacije za izradu armaturnih mreža.

Danas Europolis raspolaže sa preko sedam hektara placa, blizu 13000 m2 proizvodnog i poslovnog prostora, moćne koprodukcione kapacitete, moderan vozni park za utovar i istovar sirovine i gotovih proizvoda i transport do kupaca.

News