Panalex a.d. Beograd - Rent a Car Beograd


Small company
Main info
FULL NAME
PANALEX AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA USLUGE U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU - RENT A CAR BEOGRAD
ADDRESS
Omladinskih brigada 90 A, 11070 Novi Beograd
Responsible person
Eric Marcel Joseph Grasser
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Finance
Activity description
Želite da iznajmite vozilo na dan, mesec ili duži vremenski period?

Potreban vam je mini automobil za brz obilazak grada, ekonomičan za svakodnevne potrebe, premium ili luksuzan za specijalne prilike ili standardan u poslovne svrhe?

Naša flota, od preko 300 novih vozila iz 30 različitih kategorija vam je na raspolaganju za svaku od vaših rent a car potreba.

Ukoliko se nalazite u jednoj od 128 zemalja Evrope, Bliskog istoka ili Afrike i potreban vam je automobil posetite Budget Rent a Car kao jedan od najprepoznatljivijih brendova kada je reč o usluzi rentiranja vozila.

Pronaći ćete nas u preko 3.400 poslovnica, a ukoliko vam je ugodnije da iz udobnosti svoga doma iznajmite vozilo možete iskoristiti i jednostavan online sistem za rezervisanje na našem sajtu.

U Srbiji, pored online rezervisanja, možete iznajmiti vozilo u našim poslovnicama raspoređenim na strateški najznačajnijim lokacijama: oba putnička aerodroma Nikola Tesla u Beogradu i Konstantnin Veliki u Nišu, u neposrednoj blizini autoputa kod beogradske Arene kao i centru Niša.

Kompanija Budget prepoznatljiva je širom sveta kao sinonim za pristupačne cene, kvalitetan vozni park, fleksibilan pristup klijentima i sveobuhvatnu uslugu po najvišim standardima rent a car industrije.

Bez obzira da li vam je automobil potreban za privatne svrhe ili ga želite iznajmiti kao kompanija na dan, period od mesec dana ili duže nudimo vam široku paletu tarifa, mogućnost plaćanja unapred ili nakon završenog ugovora o rentiranju, ali i brojne pogodnosti za kontrolu troškova u cilju da vozilo koje iznajmljujete bude najekonomičniji izbor za vas.

Posetite nas i uverite se da ekonomičan izbor podrazumeva kvalitet, sigurnost i vrhunsku uslugu!

Poslovnice se nalaze i u Srbiji, u Beogradu, kod Beogradske arene i na Aerodromu Beograd, kao i u Crnoj Gori, u Budvi i Herceg Novom, a isporuka se vrši na teritorijama obe zemlje. Putnici sa ovih prostora mogu, preko domaćeg Budget - a, da rezervišu automobile u 2.400 gradova i na 825 svetskih aerodroma. Po dolasku na bilo koju od ovih lokacija, građane i Srbije i Crne Gore na aerodromu čekaće traženo vozilo.

News