MK HERCEG Mostar


Main info
FULL NAME
Udruženje građana Moto Klub HERCEG Blagaj - Mostar
ADDRESS
Branilaca Bosne b.b., 88201 Blagaj - Mostar
Responsible person
Emir Topuza

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Activity description
Udruženje građana Moto Klub “HERCEG” oformljen je 16.09.2007.godine, kao udruženje građana, na inicijativu mladih entuzijasta i sportista sa području Blagaja.

Udruženje okuplja ljubitelje prirode, kulture i sporta sa akcentom na moto turizam koji je i osnovna aktivnost udruženja. Moto sport, odnosno moto turizam je glavna aktivnost sa kojim je udruženje započelo sa radom. Nakon par mjeseci rada, dolazi do ekspanzije članstva i povećanja naše popularnosti. Dolaskom novih članova i njihovim aktivnim djelovanjem dolazi do proširenja novih i kvalitetnijih turističkih aktivnost na podučiju šireg regiona Hercegovine.

Posjedujemo i vlastite uredske prostorije u Blagaju na adresi ul. Branilaca Bosne bb., koje su ujedno i sjedište našeg udruženja, te zemljište na kojem namjeravamo urediti ekološki kamp, koji će biti meta zainteresovanih domaćih i stranih turista i posjetilaca.

Udruženje za sada okuplja 38 članova i bilježi stalni porast popularnosti u regionu što je garant uspjeha naših programskih ciljeva, a to je povećanje turističke ponude i promocija našeg regiona i države, čime ćemo stvoriti uslove za otvaranje radnih mjesta, i samim tim uticati na poboljšanje kvalitete življenja na ovim prostorima.

Ponosimo se činjenicom što smo u kratkom periodu stvorili veliku popularnost našeg udruženja stalnim radom i zalaganjem naših članova, ljudi različitih obrazovnih, etničkih i vjerskih identiteta

News