Spectra d.o.o. Novi Sad


Micro company
Main info
FULL NAME
DOO SPECTRA ZA PROIZVODNJU,UNUTRAŠNJI I SPOLJNI PROMET ROBA I USLUGA NOVI SAD
ADDRESS
Bulevar Cara Lazara 88, 21000 Novi Sad
Responsible person / Owner
Živko Zlokolica

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Persons
Activity description
Osnovna delatnost je izvođenje svih vrsta elektroinstalacija sa licencom u oblasti energetike i telekomunikacija.

Spectra d.o.o. je kao odgovor na nove zahteve tržišta svoju delatnost proširila i na razvoj integrisanih rešenja projektovanje i nadzor svih vrsta električnih instalacija jake i slabe struje kao i prodaju niskonaponske i telekomunikacione opreme.

Rezultati stečenog znanja i iskustva ogledaju se u primeni know-how metode i u integraciji najsavremenijih tehnologija na skoro sve infrastrukture aerodromi železničke stanice hoteli kongresni centri finansijske institucije saobraćaj itd.

Spectra d.o.o. može da rukovodi u svim fazama projekta kao nadzorni organ ili kao glavni izvođač radova.

Cilj je osvajanje vodeće pozicije u segmentima tržišta koji su obuhvaćeni oblastima delatnosti da se još više specijalizuje i proširi svoje prisustvo na tržištu.

Kroz strateško partnerski odnos sa General Electric Power Controls koji je lider u oblasti niskonaponske elektro opreme u svetu u mogućnosti su da tržistu ponude najefikasniju uslugu u smislu kvaliteta cena garatni rok održavanje.

- rešenja za stambene prostore elektrogalanteriju zaštitu i prekidanje audio i video interfone sigurnosne sisteme rasveta sisteme tehničke zaštite alarmni protivpožarni cctv sistemi sistemi neprekidnog napajanja itd
- rešenja za poslovne prostore i industriju zaštita i prekidanje razvodni ormani i pribor kablovska oprema kablovski razvod strukturalno kabliranje protivpanična rasveta rasveta sistemi tehničke zaštite alarmni protivpožarni cctv sistemi sistemi kontrole pristupa sistemi neprekidnog napajanja itd
- rešenja za energetsku efikasnost kompenzacija reaktivne energije filteri zaštita. Većina potrošača iz mreže pored aktivne uzima i reaktivnu energiju. U domaćinstvima se reaktivna energija ne naplaćuje ali privreda plaća elektrodistribuciji kako aktivnu tako i reaktivnu energiju. Investicija isplativosti kompenzacije reaktivne energije je u vremenskom periodu od jedne do dve godine.

Pored distribucije General Electric Power Controls proizvoda jedini su na teritoriji Srbije i Crne Gore ovlašćeni za servis i održavanje frekfentnih regulatora General Electric-a.

News