Albo d.o.o. Beograd


Medium company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, INŽENJERING, TRGOVINU I USLUGE ALBO DOO, BEOGRAD (ZEMUN)
ADDRESS
Batajnički drum 289, 11080 Zemun
Responsible person
Slobodan Nešković, direktor

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Philanthropy
Video
Activity description
Kompanija ALBO d.o.o. osnovana je 1992. godine kao preduzeće za proizvodnju i promet zaštitne odeće. Tokom dvadeset pet godina postojanja asortiman kompanije je porastao na preko pet hiljada artikala koji danas uključuje lična zaštitna sredstva za veliki broj delatnosti.

Kompanija ALBO d.o.o. ima uveden SRPS ISO 9001:2008 standard, SRPS ISO 14001:2005 standard, kao i SRPS OHSAS 18001:2008 standard i pouzdan je saradnik i snabdevač proizvoda izrađenih po evropskim standardima. Poseduje veoma razvijenu mrežu distributera koja pokriva teritoriju Srbije i zemalja u okruženju.

Kupcima može da ponudi lična zaštitna sredstva vrhunskog kvaliteta, najpovoljnije cene i isporuku u najkraćem roku zahvaljujući širokom asortimanu koji je uvek dostupan na lageru.

Politika kompanije ALBO d.o.o. je da uvek izađe u susret korisnicima i da udovolji njihovim zahtevima kada su kvalitet i bezbednost u pitanju. O kvalitetu poslovanja svedoči naklonost poslovnih saradnika i kupaca čije su poverenje zadobili u toku dve decenije.

Pored prodaje najsavremenijih ličnih zaštitnih sredstava i pružanja kompletne postprodajne usluge, ALBO d.o.o. sa klijentima deli znanja i iskustva o primeni savremenih sredstava za ličnu zaštitu na radu u raznim radnim okruženjima - više od dvadeset pet godina iskustva na polju lične zaštitne opreme stavljamo u službu Vaše bezbednosti.

News