Buck d.o.o. Beograd


Small company
Main info
FULL NAME
DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, INŽENJERING I USLUGE BUCK D.O.O. BEOGRAD
ADDRESS
Milorada Jovanovića 9, 11147, p.f. 2 Beograd - Železnik
Responsible person
Zoran Vasiljević

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Events
Finance
Galleries
Reference list
Activity description
BUCK lighting je osnovan 1992. godine i bavi se proizvodnjom clean room, medicinske, arhitektonske, sportske, tunelske, spoljne i industrijske LED rasvete visokog kvaliteta i originalnog dizajna. Tridesetogodišnje iskustvo u kombinaciji sa prisustvom na 46 svetskih tržišta i četiri zvanične adrese u Beogradu, Beču, Frankfurtu i Moskvi garantuju vrhunsku uslugu za klijenta kao i potpunu pokrivenost svih relevantnih tržišta.

BUCK nudi profesionalna rešenja osvetljenja sarađujući sa arhitektama, dizajnerima osvetljenja, elektroinženjerima, izvođačima i investitorima. Naši klijenti su brižljivo odabrani profesionalci koji prepoznaju i vrednuju karakteristike koje BUCK-ove svetiljke poseduju, poput originalnog dizajna osvetljenja, industrijskog dizajna, energetske efikasnosti, najsavremenije optike i mnoge druge.

Sertifikovani sistemi upravljanja u različitim oblastima (ISO 9001, 14001, 27001, 45001, 50001) i sertitifikovane pojedinačne svetiljke i svetlosni sistemi, samo su formalna potvrda visokog kvaliteta naših proizvoda i svetlosnih rešenja.

Prateći nove trendove i ekološku potrebu za održivom proizvodnjom, BUCK je posvećen implementaciji standarda zelene ekonomije produžavanjem životnog veka proizvoda, smanjenjem korišćenja opasnih materija, reciklažom i orjentacijom na cirkularnu ekonomiju.

Naša vizija je da doprinesemo kvalitetu osvetljenja i njegovom pozitivnom uticaju na ljude i životnu sredinu, stoga je naš slogan LIGHT FOR BETTER LIFE.


News