ELIXIR GROUP DOO


Large company
Main info
FULL NAME
DOO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE ELIXIR GROUP ŠABAC
ADDRESS
Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac
Responsible person
Zorica Popović

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Events
Finance
Philanthropy
Galleries
Activity description
Elixir Group je poslovni sistem koji se kontinuirano razvija u oblasti hemijske industrije i agrobiznisa, kroz brojne projekte posvećene održivom razvoju, primeni modela cirkularne ekonomije i unapređenju resursne efikasnosti. Više od tri decenije, primenom najboljih tehnologija, inovativnih i održivih rešenja, Elixir Group postavlja standarde po pitanju kvaliteta hemijskih proizvoda i industrijskih usluga.

Poslovni sistem Elixir Group svoju razvojnu strategiju kreira na temeljima kvaliteta i saradnje, kroz snažnu podršku održivom razvoju lokalnih zajednica u kojima posluje i unapređenje dugoročne konkurentnosti na međunarodnom tržištu.

Naš poslovni sistem danas čini 6 kompanija koje međusobno kolaboriraju sa više od 1.800 zaposlenih.

Kompanije članice Elixir Group:

Elixir Zorka - regionalni lider u proizvodnji mineralnih đubriva u Jugoistočnoj Evropi. Svi proizvodi Elixir Zorke su dizajnirani tako da poboljšaju ishranu biljaka, povećaju efikasnost primene i profit u proizvodnji uz minimizaciju negativnih uticaje na životnu sredinu.

Elixir Prahovo - regionalni lider u proizvodnji fosforne kiseline, kao strateški važne sirovine za proizvodnju kompleksnih mineralnih đubriva. Elixir Prahovo je danas najuspešnija i najbrže rastuća kompanija u regionu Istočne Srbije sa više od 800 zaposlenih.

Elixir Agrar - kroz svoju prodajnu mrežu distribuira proizvode širom sveta i pruža podršku klijentima u više od 85 zemalja.

Elixir Craft - pruža visok kvalitet usluge u oblastima izgradnje i održavanja svih proizvodnih i infrastrukturnih kapaciteta poslovnog sistema Elixir Group, kao i trećih lica.

Elixir Feed - vodeći snabdevač aditiva za stočnu hranu.

Elixir Fondacija - od svog osnivanja aktivno učestvuje i inicira brojne akcije na polju društvene odgovornosti. U saradnji sa lokalnim sredinama, sve aktivnosti Fondacije planirane su u skladu sa potrebama zajednica u kojima stvaramo.

Stvaramo nasleđe kroz održivi razvoj!

News