Deltafer d.o.o. Beograd


Micro company
Main info
FULL NAME
PREDUĆE ZA UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU DELTAFER DOO BEOGRAD
ADDRESS
Vladimira Popovića 38-40, 11070 Beograd
Responsible person
Srđan Spasojević, Milan Spasojević
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Finance
Activity description
Kompanija Triple Jump je nastala kao sledbenik privatnih preduzeća Delta Kragujevac (osnovano 1989. god.), Deltafer Beograd (1990.) i Delta Sport Beograd i Moskva (1993.).

Osnovna delatnost od samog početka bila je trgovina proizvodima iz oblasti sporta i mode, zastupanje i distribucija najpoznatijih svetskih brendova u najširem smislu, a na teritoriji istočne Evrope i ex SSSR-a.

Formalno, Triple Jump je registrovan pod sadašnjim imenom u Beogradu 2005. godine, pa je 2006. bila prva puna poslovna godina.

Triple Jump je danas ekskluzivni distributer najstarijeg poznatog sportskog brenda na svetu američke kompanije CONVERSE za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i 10 zemalja bivšeg SSSR-a bez Rusije.

U oblasti mode okosnicu čini ekskluzivni franšizni ugovor sa španskom Cortefiel grupom o zastupanju brenda WOMEN'SECRET na teritoriji Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Pored gore spomenutih brendova, Triple Jump Group je zastupnik portugalskog brenda Salsa jeans, kao i Prince, Dunlop, Rollerblade, Nordica, Arena.

News