LOGO Beograd


Small company
Main info
FULL NAME
DRUŠTVO ZA INŽENJERING PROIZVODNJU I PROMET ROBE I USLUGA U OBLASTI TELEKOMUNIKACIJA LOGO DOO BEOGRAD
ADDRESS
Bulevar kralja Aleksandra 261, 11000 Beograd
Responsible person
Sanja Veljković

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Events
Finance
Philanthropy
Activity description
Logo d.o.o već preko 26 godina ostavlja individualni pečat u srpskom IKT sektoru, kroz usluge konsaltinga, projektovanja, izvođenja radova i održavanja. Posluje po principu “ključ u ruke” i nudi kompletna integrisana rešenja – kada se odlučite za Logo rešenja nemate potrebe za brojnim dobavljačima i komplikovanim procedurama nabavki jer sve možete naći na jednom mestu! Logo integrisane usluge podrazumevaju rešenja u sledećim domenima:

Optički sistemi – Fiber Optic Center (FOC)
Kompletna rešenja iz oblasti optičkih mreža, kombinujući sopstvenu proizvodnju i usluge, kao i najkvalitetnije proizvode renomiranih svetskih proizvođača optike. FTTH, FTTA, FITH, rešenja za vojsku, industriju i elektroprivredu.
Usluge koje nudi u FOC-u su: konsalting, projektovanje svih vrsta optičkih mreža, polaganje i uduvavanje optičkih kablova, splajsovanje, merenje i dijagnostika optičkih linkova, uključujući i merenje hromatske i polarizacione disperzije, održavanje i nadzor.

Logo proizvodnja – izrada prespojnih i preterminisanih optičkih kablova kroz sertifikovan proces po tehnologiji i od repromaterijala švajcarske kompanije Huber+Suhner.

Komunikacioni sistemi
Logo d.o.o. poseduje više od 20 godina profesionalanog iskustva u projektovanju, implementaciji i održavanju komunikacionih sistema (telefonija, objedinjene komunikacije, gatewayi, IP interfonski sistemi). Svojim klijentima nudi širok asortiman proizvoda u ovoj oblasti, kao i usluge isporuke, montaže, instalacije, održavanje sistema i tehničku podršku. Takođe pruža usluge konsaltinga u oblasti kontrole troškova, optimizacije sistema i odabira provajdera usluga.

Data centri
Planiranje, projektovanje, inženjering, izvođenje radova, nadzor i održavanje data centara. LOGO implementira standarde za "24x365" raspoloživost sistema koji sačinjavaju data centre, računske i server sale, IT i telekomunikaciona čvorišta, centre za nadzor mreža (NOC) i ostale "mission critical" objekte i postrojenja.

Sistemi tehničke zaštite
Zaokruženo i celokupno rešenje tehničke zaštite, od idejnih, glavnih do projekata izvedenog stanja, instalacije, implementacije, puštanja u rad sistema, obuke korisnika, konsaltinga, održavanja i post-instalacione podrške.
- IP video nadzor
- Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena
- Stabilni sistemi dojave i gašenja požara
- IP ozvučenja
- IP interfonski sistemi
- Centralizacija i integracija bezbednosnih sistema

Logo vam nudi:
Logo je zvaničan konsultant EBRD, u sledećim oblastima: fiber optic, strukturni kablovski i mrežni sistemi, informacione tehnologija, telekomunikacije.

Sertifikati: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO27001.
Licence:
* Za sisteme tehničke zaštite - L1,L2,L3
* Za obavljanje poslova projektovanja posebnih sistema i mera zaštite od požara
Licence za projektovanje i izvođenje radova - P150E3, P151E3 i P111E3 i I150E3, I151E3, I111E3 i I141E3.

Tehnička podrška kompanije Logo d.o.o. podrazumeva:
- Instalaciju i održavanje opreme u garantnom i vangarantnom roku
- Edukaciju partnera i korisnika