SC LOGISTICS NS DOO


Small company
Main info
FULL NAME
SC LOGISTICS NS DOO NOVI SAD
ADDRESS
Lasla Gala 23
, 21000 Novi Sad
Responsible person
Branislav Milanović

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Finance
Activity description
SC LOGISTICS NS d.o.o., je društvo sa ograničenom odgovornošću koje pruža kompletne usluge transporta robe, usluge carinskog posredovanja, skladišne logistike i nacionalne distribucije, po principu “od vrata do vrata”. Naš tim sposoban je da odgovori na sve zahteve koje od nas traži logistika transporta, bilo da li Vam je potreban transport robe za zemlje Evrope ili na drugi kraj sveta. Osnovani pod okriljem firme Slavijacoop doo, koja posluje preko 25 godina, možemo garantovati uspeh i sigurnost u poslovanju.

Potpuno angažovanje na pronalaženju najefikasnijih rešenja za sve potrebe naših klijenata, proizvelo je obostrano poverenje u saradnju sa velikim brojem firmi. Ono što nas razlikuje od ostalih logističkih kuća je upravo naša posvećenost i angažman na poslovima koje radimo kroz praćenje celokupnog procesa potrebnog da roba dođe do željenog mesta ili klijenta. Naš tim se trudi da uvek bude u toku sa savremenim svetskim standardima i zahtevima klijenata. Iskustveno potvrđujemo da možete biti sigurni u brigu o vašoj robi.

Poverite našem timu posao organizacije transporta i oslobodite se dodatnog tereta i ograničenja transportnih mogućnosti. Dovoljan je jedan Vaš poziv.

News