Nissal a.d. Niš - u stečaju


Small company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE ZA PRERADU ALUMINIJUMA NISSAL AD NIŠ - u stečaju
ADDRESS
Bulevar Svetog Cara Konstantina bb, 18000 Niš
Responsible person
Vesna Vuković
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Finance
Activity description
Kompanija Nissal a.d. je fabrika sa najdužom tradicijom i ugledom lidera u proizvodnji i preradi aluminijuma i aluminijumskih legura na teritoriji Srbije.

2003. godine je okončan proces privatizacije i otpočet je sveobuhvatni ciklus investicija i modernizacije. Inicirane su radikalne promene na organizacionom, tehnološkom i kadrovskom planu.

Izgrađena je nova hala sa postrojenjem za plastifikaciju aluminijuma u ovom delu Evrope, sa znakom kvaliteta QALICOAT. Završena je potpuna rekonstrukcija pogona za eloksažu u cilju dobijanja znaka kvaliteta QUALANOD.

Proizvodi širok asortiman proizvoda od aluminijuma i aluminijumskih legura u formi poluproizvoda:
profile, žice, šipke, cevi, aluminijumsku stolariju,solarne kolektore, kioske, pijačne i ulične tezge, telefonske govornice, rasvetne stubove, reklamne panoe, konzole za elektrodistribuciju, elemente za pneumatiku, duvansku, farmaceutsku i procesnu industriju, cevni sistemi za navodnjavanje, panelne radijatore, komponente za mašinogradnju, vagonogradnju, belu tehniku, automobilsku i elektroindustriju, elemente okova za građevinsku bravariju, alate za probijanje...