Kite doo Novi Sad


Medium company
Main info
FULL NAME
KITE DOO NOVI SAD
ADDRESS
Bulevar Slobodana Jovanovića 4, 21000 Novi Sad
Responsible person
Imre kiš, Đorđe Mišković

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Galleries
Activity description
Kompanija KITE d.o.o. je kompanija u vlasništvu mađarske korporacije KITE Zrt.

Osnovnu delatnost preduzeća čine prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, snabdevanje originalnim rezervnim delovima i prodaja repromaterijala.

Bazni program preduzeća predstavljaju brendovi John Deere i JCB Agri. Ostali brendovi koje preduzeće takođe uspešno zastupa su Kuhn, Rabe, Alpego, SIPTEC, ZAGO, JOSKIN, LKT Martimex Alfa, Degenhart, Grasdorf, Geringhoff.

Sektor Agronomije se bavi distribucijom pesticida, semena i đubriva, sa posebnim akcentom na sigurna i dokazana rešenja u najvažnijim poljoprivrednim kulturama. Cilj sektora je pronalaženje i preporuka najboljih tehnologija proizvodnje, što na samom kraju donosi bolje i kvalitetnije prinose, to jest isplatljivost poljoprivredne proizvodnje. Kroz ovaj sektor naša kompanija će se truditi da kroz prava rešenja, savremene i proverene tehnologije proizvodnje bude ono po čemu ćemo biti prepoznatljivi na tržištu Srbije.

Početkom 2019. godine predstavljen je novi departman – AMS (Agriculture Management Solutions) koji ima zadatak da poveže poljoprivredu i informacione tehnologije, i da kroz primenu sistema precizne poljoprivrede kompanije John Deere poboljša performanse gazdinstava u svim segmentima.

News