Samsic d.o.o. Beograd


Small company
Main info
FULL NAME
Samsic d.o.o. Beograd
ADDRESS
Bulevar Mihaila Pupina 10l, 11070 Novi Beograd
Responsible person
Goran Radman

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Activity description
Samsic je osnovan u Francuskoj 1986. Ovo bretonsko preduzeće prvobitno se bavilo samo jednom delatnošću, Održavanjem, zatim je postalo lider u pružanju usluga preduzećima širom Evrope. Samsic se neprestano menjao u cilju poboljšanja i upotpunjavanja svojih uslužnih delatnosti i na taj način odgovarao zahtevima preduzeća i drugih institucija. U isto vreme ovaj razvoj se odvijao unutar preduzeća, ali i na spoljašnjem planu sa više od 80 akvizicija.

Samsic broji 70.000 saradnika širom Evrope koji su povezani sa 360 agencija u Francuskoj i Belgiji, Luksemburgu, Španiji, Portugaliji, Velikoj Britaniji. Svi oni zajedno svakodnevno opslužuju 20.000 klijenata i ostvaruju zaradu veću od 1,54 mlrd evra.

Samsic predlaže dve ponude koje omogućavaju preduzećima i organizacijama da se fokusiraju na svoju osnovnu delatnost.

Samsic Facility za poboljšanje radnog okruženja i Samsic RH za upravljanje ljudskim resursima.

Samsic Facility obuhvata poslove u okviru radnog okruženja (putničke usluge, infrastrkturne usluge: održavanje, obezbedjenje, kućne usluge, životno okruženje, zelene površine, tehničke usluge…).

Njegovih 59.000 saradnika dnevno opslužuju 20 miliona m2.

Samsic RH obuhvata poslove koji se bave zapošljavanjem i karijerom: nalaženje, zapošljavanje, mobilnost, obuka, privremeni rad, trening, služba za odnose sa javnošću, spoljnom saradnjom. Uz pomoć svojih 11.000 zaposlenih ostvaruje zaradu od 360 miliona evra u Francuskoj i Švajcarskoj.

Izdižući svoj rad na vrhunski nivo u okviru radnog okruženja i upravljanju ljudskim resursima, Samsic omogućava svojim klijentima da se fokusiraju na svoju osnovnu delatnost.

News