ICTS d.o.o. Beograd


Micro company
Main info
FULL NAME
ICTS DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
ADDRESS
Bulevar Zorana Đinđića 71/12, 11070 Beograd
Responsible person
Dejan Kotur, direktor
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Activity description
ICTS DOO Beograd se bavi realizacijom rešenja u oblasti poslovne telefonije, omni-channel kontakt centara i video konferencijskih sistema, integracijom sistema, pružanjem usluga servisa i podrške.
Prateći konstantni razvoj komunikacija, našu ponudu konstantno unapređujemo, sa rešenjima za digitalizaciju procesa komunikacije sa klijentima
Svoju ponudu zasnivamo na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih proizvođača, konstantnim usavršavanjem zaposlenih, kao i individualni pristup svakom klijentu.

ICTS je generalni distributer Mitel (Aastra,ex – Ericsson Enterprise) telefonskih IP i TDM sistema, video i mobilnih rešenja za područje Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Naši partneri su i francuska kompanija Conecteo (Kiamo kontakt centri), nemački Purpleview (video chat rešenja), američki Vidyo (video konferencijski sistemi i rešenja), izraelski CIS (sistei za snimanje), austrijski Sennheiser (headsetovi i spikerfoni).

ICTS DOO Beograd radi na realizaciji kompleksnih ICT rešenja i pružanju niza odgovarujućih usluga u svim fazama implementacije – od ideje – tehničkog rešenja – isporuke – instalacije – održavanja.

ICTS je nastao kao težnja da se pruži vrhunska podrška postojećim i novim korisnicima Mitel/Aastra/Ericsson sistema, bazirana na znanju inženjera sa dugogodišnjim iskustvom u implementaciji najkompleksnijih projekata u oblasti telefonije. Danas smo okrenuti rešenjima koja omogućavaju klijentima savremene kanale komunikacije, u skladu sa digitalizacijom poslovanja.

News