Atlantic Štark d.o.o. Beograd


Large company
Main info
FULL NAME
Atlantic Štark d.o.o. Beograd
ADDRESS
Bulevar Peka Dapčevića 29, 11010 Beograd
Responsible person
Marko Njavro
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Events
Finance
Persons
Philanthropy
Galleries
Video
Activity description
Soko Štark, posluje kao Strateško poslovno područje Slatko i slano u sistemu Atlantic Grupe, multinacionalne kompanije koja u svom poslovanju objedinjuje proizvodnju, razvoj, prodaju i distribuciju robe široke potrošnje, uz prisutnost na tržištima više od 30 zemalja širom sveta.

Ova sinergija unutar velikog poslovnog sistema omogućila je otvaranje novih tržišta, jaču distribuciju, bolju pozicioniranost i plasman - što je osnov daljeg razvoja "Štarka" i Grupe u celini.

Ulaganje u već renomirane brendove, među kojima neki imaju regionalni, pa čak i globalni potencijal, doprineće ostvarenju dodatne vrednosti i ambicioznih poslovnih planova.

Kroz poslove permanentnog tehnološkog unapređenja i marketing aktivnosti, radi se na stalnom inoviranju asortimana, praćenju i primeni savremenih trendova u oblasti tehnologije i odnosa prema tržištu i potrošačima.

Iz fabrike svake godine, kao rezultat praćenja svetskih trendova i kontinuiranog ulaganja u kvalitet i razvoj, izlaze proizvodi čija je posebna odlika receptura - tako sastavljena i tehnološki proces proizvodnje - tako vođen da su sačuvana hranljiva svojstva prirodnih sirovina.

Svi Štarkovi brendovi imaju dugogodišnju tradiciju, pa tako čokolada Najlepše Želje ovih dana slavi 95 godina postojanja, a za Smoki, najpoznatiji flips na ovim prostorima ovo je jubilarna 45. postojanja. U Štarkovom portfoliju su I čuvena Bananica, Prima štapići, Napolitanke…I da ne nabrajamo Štark je obeležio odrastanje mnogih generacija.

News