Golf Centar 021 d.o.o. Novi Sad


Micro company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE ZA IZGRADNJU I ODRŽAVANJE GOLF TERENA GOLF CENTAR DOO, NOVI SAD
ADDRESS
Vatroslava Jagića 11, 21000 Novi Sad
Responsible person
Saša Jokić

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Finance
Galleries
Activity description
Golf Centar se nalazi u najpitomijem delu vojvođanske ravnice, naslonjen na desnu obalu panonske lepotice Tise, u neposrednoj blizini Carskog lovišta i Carske bare. Smešten je neposredno uz magistralni put Novi Sad - Zrenjanin, u opštini Žabalj, i udaljen svega 100km od Beograda, 30km od Novog Sada, 130km od Subotice i 10km od Zrenjanina. Reka Tisa, biser vojvođanske ravnice, u ovom delu svog plovnog puta, okružena je pitomim pašnjacima i bogatim ribnjacima, što u mnogome krasi i zaokružuje ambijentalnu celinu Golf Centra.

Golf Centar se prostire na površini od 45 hektara. U okviru ovog kompleksa nalazi se izgrađen golf teren sa 9 polja dužine 2701 m (5402m) i par 36 (72), Driving Range sa uređenim i opremljenim trenažnim boksovima, putting green, chipping green, pitching green i Club house sa recepcijom, klupskim salonom, članskom kancelarijom i terasom smeštenom u srcu Golf Centra.

Teren je urađen po svetskim standardima, počev od dizajna, sistema za navodnjavanje (Hunter), travnatih smesa, pa sve do prirodnih i veštačkih golf prepreka (jezerca, peščane prepreke, zasadi, biotop). Teren je izuzetno interesantan i iziskuje maksimalnu koncentraciju i preciznost. Svako ko na ovom terenu napravi svoje prve korake u golfu, moći će da se takmiči na bilo kom terenu na svetu.

News