Fapristas d.o.o. Niš


Small company
Main info
FULL NAME
DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE IZGRADNJU I PROMET FAPRISTAS DOO NIŠ
ADDRESS
Timočka 35, 18000 Niš
Responsible person
Žarko Mandić

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Finance
Activity description
FAPRISTAS PROIZVODNJA proizvodi žaluzine, trakaste zavese, roletne i garažna vrata sa mehaničkim ili električnim pogonom u varijantama bežičnog daljinskog ili direktnog upravljanja. U Jugozapadnoj Evropi smo jedini proizvođač konstruktivnih elemenata od brizgane plastike metala i monofilamenta za žaluzine.

FAPRISTAS TRGOVINA uvozi za vas polovna vozila, građevinske mašine i opremu kao i rezervne delove. Industrijske mašine za obradu metala, plastike, drveta, alati, oprema i rezervni delovi. Zahtevajte ponudu i mi ćemo obezbediti najviši kvalitet, najnižu cenu i povoljne uslove plaćanja.

FAPRISTAS INŽENJERING projektuje, razvija i implementira tehnološka rešenja u oblasti građevinarstva, industije i zanatskih delatnosti. Ako tek započinjete posao, oslonite se na nas i ponudićemo vam najbolja rešenja, prvenstveno u smislu povoljnog finasiranja projekata.

FAPRISTAS USLUGE organizuju za vas manipulaciju i trasport roba u inostranstvu kao i pomoć u komunikaciji sa stranim partnerima. Organizujemo izvoz vaših proizvoda na svetsko tržište kao i uvoz opreme i repromaterijala za vaše potrebe.